SCANDAL MONSTRU la Antena 3. ”Tăiați microfonul!” / ”Nu mai accept să intru cu un astfel de individ!”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Cristescu (PSD) a lansat, joi seară, un atac dur la adresa PNL. 

„Ce explica, în urmă cu o săptămână, domnul Ludovic Orban la televizor... Nu spunea că președintele României trebuie să desemneze primul-ministru din partea partidului care a câștigat alegerile?! Avem cumva impresia că USR cu 15 la sută a câștigat alegerile?! Avem impresia că PNL cu 25 la sută a câștigat alegerile?! Avem această impresie în condițiile în care este foarte clar cine a câștigat alegerile. (...) Acest vot al românilor nu a fost un semnal clar că nu vă mai vrea lumea, voi, dreapta asta unită... Ați nenorocit această țară!”, a spus Radu Cristescu, joi seară, la Antena 3.

„Nu ați câștigat alegerile! Nu vă mai vrea lumea!”, a continuat Radu Cristescu. „Ați observat că lumea i-a vrut pe ei la guvernare?! Ați observat acest lucru?!”, a subliniat acesta, adăugând ulterior: „Ce pretenții să formezi Guvernul... Uitați-vă cum arată un program de guvernare responsabil, cum arată un prim-ministru în persoana domnului Rafila și cum arată un păcălici ca și Cîțu!”

„Vocabularul, vă rog”, a intervenit Răzvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3.

„Un măscărici!”, a continuat Radu Cristescu. „Vă certați pe funcții și ministere, nu vă e rușine de oamenii care au stat în frig la piețe. Nu vă e rușine, nu?! (...) Nu vă interesează nimic!”, a mai spus acesta. 

„Opriți-vă”

Și de această dată a intervenit Răzvan Dumitrescu: „Opriți-vă puțin. Aveți un pahar cu apă, poate ne calmăm puțin.”

Radu Cristescu a continuat atacul după intervenția lui Ben Oni Ardelean de la PNL. „Domnule Cristescu... Regia, vă rog, să veniți cu foarfeca și să tăiați microfonul domnului Cristescu. Ca să ne calmăm”, a intervenit, din nou, Răzvan Dumitrescu. 

Ben Oni Ardelean a spus ulterior: „Eu nu o să mai accept să intru cu un astfel de individ într-o emisiune”.

„Individ sunteți dumneavoastră!”, a zis Cristescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel