Data publicării:

Scandal la TVR. Vedetă fără chiloți, în direct, la extragerile Loto

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Apariție insolită la postul public de televiziune. Bijou Official, cântăreaţa chemată să întreţină atmosfera la extragerea Loto, de joi, 28 februarie, la orele 17,00,  le-a oferit o surpriză telespectatorilor. Imaginile tv au dezvăluit faptul că aceasta nu purta chiloţi pe sub scurta rochie cu care s-a prezentat în faţa camerelor.

Potrivit jurnaliştilor de la Click, Bijou Official, artista invitată să întreţină atmosfera între extrageri, i-a lăsat cu gura căscată şi ochii cât cepele pe telespectatori, prin ţinuta sa provocatoare. Nu decolteul sau rochia prea scurtă au fost cele care au atras atenţia, ci faptul că Bijou nu purta chiloţi, lucru uşor de sesizat în timpul dansului.

Față de situația de joi, Corneliu Vadim Tudor a declarat la RTV că: Televiziunea Romțnă este  o rușine națională deja, nu numai din punctul acesta de vedere. Ce să ne mai mirăm, acolo este un fel de bordel mascat. Și-au angajat amante, tot felul de ibovnice, țiitoare, tot felul de relații dubioase, este o schemă dubioasă pentru cele 4 - 5 - 6 canale pe care le au, toate proaste" a declarat pre;edintele PRM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel