Scandal la tribunal pentru custodia fiicei lui Dan Condrea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Luptă în instanță pentru custodia fetiței lui Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma. Statul cere plasament de urgenţă la un asistent maternal în cazul copilului, iar Laura Georgescu, mama fetiței, nu este de acord. Fosta soţie a lui Condrea acuză în schimb judecătorii că au tras, astăzi, de micuță, în instanță, încercând să obțină declarații verbale din partea ei.

La ieșire de la tribunal, Laura Georgescu a declarat că fetiţa lui Dan Condrea nu a vrut să dea declaraţii. 

"Când a intrat copilul, copilul le-a spus celor două doamne, una procuror şi cealaltă judecător, că nu vrea să dea declarații deoarece a dat declarații scrise și copilul și bunica că au o relație armonioasă cu mine și între ele cele două. În acel moment, cele două doamne și-au aruncat robele de pe dânsele și au început să se apropie de copil și să tragă de ea și ea se ascundea după mine și mă strângea tot mai tare în brațe și tremura ca un iepuraș. Dânsele insistau și copilul spunea nu nu nu...deci nu nou abuz...mai rămânea să fie o ședință de grup ca la Guru Bivolaru. Le-am pus în vedere că acest copil nu este batjocura statului român, nu este un infractor periculos, nu fură, nu cerșește la metrou, nu este aurolacă și este asistată de mama sa conform legii. Nu are nici carte de identitate și nu poate fi hărțuită de statul român, șantajată, amenințată și interogată într-o ședință cu ușile închise în absența mamei sale. Copilul a refuzat să discute cu dânsele, deoarece a dat declarații scrise amânnțite care au rămas pe masa judecătorului, pe suport probatoriu", a declarat Laura Georgescu, potrivit romaniatv.ro.

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului sector 1 spun însă că au informații potrivit cărora fetița nu este bine îngrijită și ar putea fi traumatizată de scandalurile din familie. Ei susțin că fiica lui Dan Condrea ar trebui luată de la mamă și dusă la un asistent maternal și că mama a refuzat colaborarea cu reprezentanții serviciului de când a preluat fetița.

Psihologul Hanibal Dumitraşcu crede ca prin aceste acuzații pe care Laura Georgescu le aduce instanței de judecată face mai mult rău decât bine, mai ales fetiței sale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel