Scandal la Sectorul 1. Dan Podaru, reacție acidă la adresa omului lui Armand: Dragă Ionel Stoica, recidivezi!
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Scandal la Sectorul 1. Dan Podaru, reacție acidă la adresa omului lui Armand: Dragă Ionel Stoica, recidivezi! / Foto: Facebook Dan Podaru
Scandal la Sectorul 1. Dan Podaru, reacție acidă la adresa omului lui Armand: Dragă Ionel Stoica, recidivezi! / Foto: Facebook Dan Podaru
Dan Podaru, consilier local PNL la Sectorul 1, i-a transmis un mesaj lui Ionel Stoica, coordonatorul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1.

Dan Podaru, consilier local PNL la Sectorul 1,a transmis un mesaj acid la adresa lui Ionel Stoica, coordonatorul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1.

"Dragă Ionel Stoica, recidivezi! Și anul trecut te-ai lansat într-o serie de afirmații calomnioase la adresa mea, pe care le-am demontat punct cu punct. Cu răbdare, îți voi explica de ce dezinformezi.

În primul rând, nu voiam să „sparg 100.00 de euro” așa cum tendențios te exprimi, ci, în cadrul Consiliului Local, am propus un proiect cultural care a fost acceptat și votat de Consiliul Local. Cel care trebuia să implementeze acest proiect erai chiar tu, în calitatea ta de funcționar public și șef al departamentului de imagine al Primăriei.

Din această poziție publică, ai blocat proiectul, ai denaturat adevărul și ai lansat afirmații calomnioase la adresa mea. Din aceeași poziție de șef al departamentului de imagine al Primăriei, ai atacat și calomniat consilierii, denigrându-i, acțiuni ce contravin atât din punct de vedere moral cât și din punct de vedere profesional poziției tale de funcționar public și angajat al Primăriei Sectorului 1.

Dan Podaru, către Ionel Stoica: Primarul Clotilde Armand, protectorul tău

De altfel, în urma unei plângeri realizate de grupul consilierilor PNL, o comisie de disciplină a analizat faptele tale reprobabile prin care calomniai și agresai verbal consilierii PNL și nu numai și a decis, acum mai bine de 4 luni de zile, că trebuie să fii sancționat cu oprirea a 10% din salariu, pentru o anumită perioadă de timp. Primarul Clotilde Armand, protectorul tău, refuză cu obstinență să pună în aplicare decizia Comisiei de Disciplină, realizând un abuz și o ilegalitate. Rog organele abilitate să se sesizeze și să analizeze aceste abuzuri! Domnule Ionel Stoica, la nivelul Primăriei Sectorului 1 au loc acțiuni iresponsabile, ilegale, identice cu cele realizate în cazul Dragnea, cel care a fost acuzat că a plătit din fonduri publice anumite persoane și că a beneficiat personal de serviciile acestora, într-o manieră ilegală, deturnând, de fapt, bani publici.

Exact în aceeași situație vă aflați și voi, tu personal și șefa ta, Clotilde Armand. Scrii la comandă, fiind plătit din banii Primăriei, împotriva consilierilor locali legal aleși potrivnici intereselor voastre, consilieri ce au dreptul și obligația de a reprezenta interesele oamenilor pe care voi îi batjocoriți și îi țineți în frig de doi ani de zile. Nu poți fi în același timp șeful departamentului de imagine al Primăriei și PR-istul personal al lui Clotilde Armand. Îți transmit simplu și la obiect: să îți fie rușine, Ionel Stoica!

Dan Podaru, mesaj pentru Clotilde Armand

Referitor la afirmațiile Primarului Clotilde Armand, care spune că „am indus în eroare” organele judiciare prin plângerea mea penală, îi transmit că raportul Curții de Conturi recent realizat de această instituție subliniază exact aceleași probleme pe care le-am sesizat și înaintat spre atenția Parchetului și eu, anume că la nivelul Primăriei au avut loc grave nereguli financiare, în anul 2021, an în care Curtea de Conturi descoperă nereguli și prejudicii de peste 48 de milioane de lei. Ce spuneți despre acest raport, doamna Primar?

Spre exemplificare, regăsiți în imagini una dintre paginile cu concluzii ale documentelor emise de Curtea de Conturi, aceste documente fiind un proces verbal de constatare emis pe data de 6.07.2022 și înregistrat la Registratura Generală a Sectorului 1 pe data de 6.07.2022, având numărul de înregistrare 36120. De asemenea, există și un raport de audit financiar, realizat tot de Curtea de Conturi, emis tot în data de 6.07.2022 și înregistrat tot cu numărul 36120. Din cadrul acestui document vă prezint fila 4, în imaginea atașată. Primarul Clotilde Armand și camarilla sa sfidează bunul simț, legalitatea și civilizația, punând în pericol sănătatea și viața normală, de zi cu zi a cetățenilor din acest sector. Acest delir trebuie să ia sfârșit, iar autoritățile competente să ia măsuri", a scris Dan Podaru pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel