Scandal la Sectorul 1. Daniel Tudorache: Șoferul meu ERA ÎN DREAPTA MEA. Doamna Clotilde minte cum respiră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Daniel Tudorache, candidatul PSD la primăria Sectorului 1, a făcut noi precizări cu privire la imaginile de pe camerele de supraveghere din camera în care se aflau buletinele de vot la Biroul Electoral al Sectorului 1. 

Daniel Tudorache a făcut precizări în direct la România TV cu privire la persoanele care au intrat în camera în care se aflau buletinele de vot de la Sectorul 1. 

Întrebat dacă șoferul său s-a aflat în încăpere, Daniel Tudorache a răspuns: 

”Eu am văzut imaginile. Se spunea inițial că una dintre persoane este șoferul meu, șoferul meu era în dreapta mea. Deci o minciună mai mare ca asta nu există. Șoferul meu nu a intrat în BES niciodată pentru că nu avea de ce. Și doamna Clotilde spunea că șoferul meu era acolo în acea încăpere. Deci șoferul meu se afla lângă mine. Nu avea nicio legătură cu persoanele care au intrat în acea cameră. Doamna Clotilde minte precum respiră”, a declarat Daniel Tudorache.   

Întrebat dacă președintele Biroului Electoral Sector 1, Sprîncu Nicolae, suspect de Covid-19, s-ar fi aflat în încăpere, Daniel Tudorache a mai precizat: 

”Reprezentantul meu din Birou mi-a spus că unul dintre ei este domnul Sprîncu Nicolae. Eu nu îl cunosc și nici nu vreau să îl cunosc. Restul nu îi cunosc. Am înțeles că mai mulți sunt de la USR, ceea ce este ilegal”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel