Urmărește emisiunea live
Scandal la CNA. Laura Georgescu face public salariul lui Jucan
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
laura-corina-georgescu-dcnews_309x206
laura-corina-georgescu-dcnews_309x206

Laura Georgescu, președintele CNA, a făcut un apel public la Valentin Jucan să participe la ședințele publice ale instituției, după ce ședința de joi s-a suspendat din cauza lipsei de cvorum. Totodată, Laura Georgescu a făcut publice costurile instituțiie cu membrul CNA.

”Având în vedere că astăzi, 27.06.2013, la ora 15.30, şedinţa publică a Consiliului Naţional al Audiovizualului s-a suspendat din lipsă de cvorum, vă somez public, domnule Valentin Alexandru Jucan, membru CNA, să participaţi la şedinţele publice ale Consiliului care se desfăşoară în fiecare săptămână, marţea şi joia, acceptând ca în celelalte 3 zile lucrătoare ale săptămânii să participaţi la proiectele instituţiei şi nu la audienţele publice pe care le-aţi solicitat, prin abuz de încredere, celorlalţi membri ai CNA”, susține Laura Georgescu.

”De asemenea, vă rog să nu mai aduceţi atingere imaginii publice a instituţiei de la care luaţi indemnizaţie de un an şi jumătate, deşi, potrivit declaraţiei dumneavoastră de la postul B1 TV, “CNA este cea mai coruptă instituţie din România”, a mai spus ea

Potrivit Laurei Georgescu, costurile instituției pentru Valentin Jucan se ridica la 11.000 de lei lunar.

”Costurile din bani publici aferente postului dumneavoastră sunt de aproximativ 11.000 de lei lunar, reprezentând indemnizaţia lunară, chiria pentru locuinţa din Bucureşti, transportul pentru patru deplasări cu avionul la reşedinţa din teritoriu, abonamentul la telefonul mobil, regia de la sediu, costurile cu întreţinerea maşinii de serviciu şi benzina aferentă.

Cererile de concediu de odihnă ale domnului Jucan din ultima perioadă se referă numai la zilele în care sunt programate şedinţele publice ale Consiliului”. susține Laura Georgescu.

Vezi AICI și AICI cererile de concendiu al lui Valentin Jucan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel