Scandal în Sibiu. Primarul, SUSPENDAT. Lider ALDE: Dacă dorim o țară fără penali...
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Scandal în Sibiu după ce înlocuitoarea președintelui Klaus Iohannis, Astrid Fodor a pierdut locul de primar. I s-a cerut demisia, dar a așteptat ca prefectul să ajungă să ia act de situația în care a ajuns să se afle, după ce a fost declarată incompatibilă de ANI și după ce s-a dat o decizie definitivă în acest sens. 

Prefectul Sibiului, Adela Muntean, a semnat astăzi ordinul de suspendare din funcția de primar a lui Astrid Fodor. Decizia vine după o hotărâre definitivă în acest sens. 

”Imediat după aflarea deciziei judecătoreşti, am declarat public că doamna Fodor trebuie să-şi dea demisia. Aşa era normal şi moral. Dar doama primar ne-a arătat că nu îi pasă de morală şi nu respectă hotărârea definitivă a instanţei judecătoreşti”, a declarat preşedintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu.

După ce ALDE a susținut ieri în Guvern, alături de PSD, să fie modificată Constituția prin introducerea prevederi de a nu avea penali în funcții publice, președintele ALDE Sibiu afirmă: ”Ori în acest caz nu avem un penal, dar avem un ales public, doamna Fodor, găsit incompatibil de ANI şi de toate instanţele de judecată. Dacă dorim o ţară fără penali, ne trebuie şi una fără incompatibili!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel