Scandal în PP-DD: Diaconescu îşi elimină un candidat în plină campanie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Dan Diaconescu a luat decizia de a-l exclude din partid pe candidatul PP-DD la primăria Bârlad, Daniel Andrei. Decizia lui Diaconescu vine după dezvăluirile făcute de candidat în presă referitor la neregulile din interiorul partidului.  Andrei i-a cerut în nenumărate rânduri lui Dan Diaconescu să vină la o întâlnire cu oamenii din Bârlad, dar se pare că acesta nu a reuşit să ajungă.

Andrei a declarat că a luat această decizie din cauza „neîmplinirii dorinţei bârlădenilor de a se întâlni cu domnul Dan Diaconescu, întâlnire pe care aceştia şi-o doreau extrem de mult" şi l-a acuzat pe preşedintele PP-DD că nu l-a susţinut deloc de la centru.

„Motivaţia excluderii vizează prejudiciile pe care le-am adus partidului la nivel local şi naţional, prin dezvăluirea neregulilor care se petrec în interiorul acestuia şi prin deconspirarea celor ce au demonstrat o lipsă de integritate, de onestitate si de caracter, dezinteres pentru susţinerea şi informarea membrilor PP-DD şi incapacitatea de a planifica şi organiza acţiunile care se desfăşoară în interesul partidului", a declarat Daniel Andrei, care a mai anunţat că va candida la funcţia de primar al Bârladului din postura de candidat independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel