UPDATE: Dan Vîlceanu ar fi vrut să-l muște de față pe Florin Roman (VIDEO) / Scandal în Parlament. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-ar fi lovit cu genunchiul în nas
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captură video Antena 3
Sursa foto: captură video Antena 3
Deputatul PNL Florin Roman s-a plâns că ar fi fost lovit de Dan Vîlceanu, fostul ministru al Finanțelor, în Parlament.

UPDATE: Dan Vîlceanu ar fi vrut să-l muște de față de Florin Roman, după cum se poate observa în imaginile suprinse. Vezi video aici>>

UPDATE: Nicolae Ciucă a reacționat: "Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor. Cum putem face mai bine pentru țară și pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază? Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă și inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare în această situație."

UPDATE: Totul ar fi izbucnit după ce Florin Roman i-ar fi spus lui Dan Vîlceanu că nu mai este membru în partid, "de ce stă acolo la PNL", potrivit Antena 3.

UPDATE: "Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la Parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen.

În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului. Am evitat orice ripostă, pentru că respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!", a scris Florin Roman pe Facebook.

Sursa foto: captură video Antena 3

_______________________________________________________________________________

Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că i-ar fi dat un cap în gură, mărturie stând poza în care apare acoperindu-şi nasul cu o batistă, în sala de plen.

Totul ar fi pornit în  timpul şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor. Dan Vîlceanu, fostul ministru al Finanţelor, spune că se afla în bancă. În momentul în care Florin Roman a trecut pe lângă el, acesta l-ar fi înjurat, potrivit Antena 3. În replică, Dan Vîlceanu i-ar fi adus şi el anumite injurii lui Florin Roman şi, în acel moment, ar fi ieşit împreună din sală.

Dan Vîlceanu susţine că nu l-a lovit, ci doar l-a luat de după gât și ar fi ieșit din sala de plen. Recunoaște că s-au certat, dar nu că l-ar fi lovit. În schimb, Florin Roman le-ar fi spus colegilor săi că l-ar fi lovit în nas, "i-ar fi dat un cap în gură".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel