Scandal în Lugoj, după ce un bărbat și-a întâlnit fosta iubită la un botez - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Scandal în Lugoj, după ce un bărbat și-a întâlnit fosta iubită la un botez / Foto: Pixabay
Scandal în Lugoj, după ce un bărbat și-a întâlnit fosta iubită la un botez / Foto: Pixabay
A fost scandal în Lugoj, după ce un bărbat și-a întâlnit fosta iubită la un botez.

Scandal de proporții în Lugoj. O petrecere de botez, care a avut loc duminică, s-a încheiat cu intervenția în forță a jandarmilor. Totul a pornit de la un bărbat eliberat recent din închisoare, care s-a întâlnit la petrecere cu fosta iubită, scrie Opinia Timisoarei

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, individul a început să fie violent. Conflictul a degenerat imediat, iar la fața locului a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Din păcate, aceștia nu au reușit să calmeze spiritele, așa că au fost chemați și jandarmii.

“În seara zilei de duminică, 22.08.2021, o persoană cunoscută cu antecedente penale a provocat un scandal din cauza fostei iubite. Amploarea acestui scandal a impus intervenția jandarmilor în sprijinul colegilor polițiști din municipiul Lugoj. Situația s-a încheiat cu trei sancțiuni contravenționale în valoare de 9000 de lei. Nu suntem împotriva unui dialog al iubirii, atât timp cât dialogul se află în limitele legii și siguranței.”, au scris reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș pe pagina oficială de Facebook.

La scurt timp după ce individul a fost imobilizat, un alt participant la botez a sărit la bătaie, asa ca jandarmii s-au văzut nevoiți să-l pună la pământ și să-l încătușeze. Oamenii legii au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei.

Doi jandarmi vâlceni, într-o misiune diferită

Doi jandarmi vâlceni, într-o misiune diferită. Vor alerga într-un ultramaraton de 24 de ore pentru o cauză umanitară. Alin si Nicolae, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, fac parte dintr-o echipă formată din oameni cu suflet mare, ce va alerga 24 de ore, într-un eveniment unic în lume, pentru a sprijini copiii speciali, se arată într-un comunicat de presă. 

"Prin formatul competiţiei, dorim să scoatem în evidenţă forţa oamenilor de a acţiona ca un întreg şi de a depăşi împreună greutăţile fizice şi psihice", a declarat Alin.

Evenimentul se va desfăşura pe malul mării, pe data de 4 şi 5 septembrie, în staţiunea Mamaia. Întregul concept are menirea de a promova dreptul la integrare în comunitate al persoanelor cu dizabilităţi. Sloganul competiţiei este simplu: "Tu donezi, eu alerg!".

"Km donaţi, vor fi parcurşi cu sufletul şi fiecare pas al meu va readuce zâmbetul, "pas cu pas", pe chipul celor care au nevoie de noi!", a menţionat Nicolae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel