Scandal în Liga 1 după transferul lui Moruţan. FCSB, chemată la comisii. "Când are de plată, tace!"
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 12 oct, 13:19
WhatsApp
Facebook Galatasaray
Este scandal între FCSB şi FC Botoşani după transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray Istanbul. 

Botoşănenii au păstrat un procent de 9 % din transferul lui Moruţan de la FCSB, dar roş-albaştrii nu au informat nici până acum pentru ce sumă s-a făcut mutarea la Galatasaray. 

„Observ că Gigi Becali atunci când are interes știe să mă caute, dar acum când are ceva de plată tace și nu dă niciun semn. Vouă vi se pare normal?

Eu deja cred că este rea-intenție, iar președintele clubului meu Cătălin Anton știe ce are de făcut. Vorbiți cu el să vă dea mai multe amănunte”, s-a rezumat patronul formației FC Botoșani. 

Cătălin Anton a anunţat că duce cazul la comisii

„I-am făcut acum ceva timp o primă solicitare domnului Argăseală pentru a afla oficial pentru ce sumă a fost vândut Moruțan și care sunt teremenele de plată. Noi intenționăm să facem un împrumut la o bancă și vrem să garantăm cu acele termene de plată de la FCSB.

G Ad:

Avem de primit de la dânșii banii pentru cele nouă la sută din procentele pe care le mai deținem, dar nici până azi noi nu am fost anunțați suma pentru care a fost vândut Moruțan și când vor încasa ei banii de la Galatasaray.

Nu știm pe ce bani ne putem baza de la FCSB. La prima solicitare, Valeriu Argăseală mi-a spus că sunt date confidențiale și nu au cum să ne informeze. I-am făcut și a doua solicitare, dar apoi nu mi-a răspuns deloc. Am pus mâna pe telefon și l-am sunat ca să încercăm să o rezolvăm amiabil și să nu ajungem pe la comisii.

Acest lucru l-am făcut acum vreo opt – nouă zile. Domnul Argăseală mi-a zis să le trimit din nou o altă cerere că ne vor răspunde. Până luni nu primisem niciun răspuns. Apoi, luni dimineață am fost sunat întâmplător de domnul Argăseală pentru a discuta alte probleme, iar când l-am întrebat de acel răspuns pentru Moruțan mi-a zis că o să ni-l trimită în cursul zilei de luni.

Dar, evident că nu am mai primit nimic de la FCSB. Nu voi mai sta după ei și azi o să le fac plângere la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor. Ne-au tot dus cu vorba. Am încercat tot ce a fost posibil omenește să ne înțelegem cu ei pe cale amiabilă. Nu avem cu cine”, a declarat Cătălin Anton pentru Prosport.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro