Scandal în Arad. Un bărbat a forțat intrarea în morga spitalului, a rănit un polițist și a vandalizat două mașini
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Scandal în Arad, polițist rănit / Foto: Pixabay
Scandal în Arad, polițist rănit / Foto: Pixabay
Un bărbat a fost reținut după ce a făcut scandal în Arad.

Un poliţist local din Arad, care a intervenit, marţi seara, la un scandal iscat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, a fost rănit de un bărbat care ar fi forţat intrarea în morga unităţii medicale, transmite Agerpres. Mai mult, individul ar fi spart două maşini parcate în zonă, din una furând o trotinetă.

Potrivit Poliţiei Locale Arad, un echipaj a intervenit după un apel care anunţa că un bărbat forţează intrarea în morga spitalului. Când poliţiştii locali au ajuns la locul incidentului, au găsit în parcarea spitalului o maşină spartă, din care bărbatul, care a dispărut, ar fi sustras o trotinetă.

Bărbatul a fost găsit în campusul universitar de lângă spital, unde se certa cu paznicii şi ar fi spart geamurile unei alte maşini, dar şi ferestre ale unor clădiri. El i-ar fi atacat pe agenţi.

VEZI ȘI: Polițist din Constanța, arestat după ce a bătut crunt un bărbat. Victima se zbate între viață și moarte

A folosit drept armă trotineta furată

Bărbatul nervos i-ar fi ataca pe agenții de poliție chiar cu trotineta pe care o furase. Unul dintre oamenii legii a fost rănit la mână și la cot. Ulterior, individul a fost imobilizat.

"Se manifesta violent la adresa a doi cetăţeni chiar în momentul în care au intervenit poliţiştii locali. Individul i-a atacat şi pe aceştia, folosind ca armă trotineta sustrasă. Până a fost imobilizat, a reuşit să-l rănească pe unul dintre membrii echipajului de ordine publică la mână şi la cot.", a informat, miercuri, Poliţia Locală Arad.

Conform sursei citate, agresorul este "un vechi client al Poliţiei Locale, sancţionat în mod repetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice".

"A fost încătuşat şi predat unui echipaj al Poliţiei Municipiului Arad, chemat la faţa locului.", a mai transmis sursa citată.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, bărbatul este cercetat pentru furt calificat şi distrugere. Polițistul rănit a avut nevoie de îngriji medicale, dar nu se află în stare gravă.

VEZI ȘI: Scandal în stradă, în centrul Craiovei. O mașină a fost distrusă în toiul nopții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel