SCANDAL în ALDE după ce Gerea a zis că i se cere DEMISIA lui Tăriceanu. ALDE Sector 1 și ALDE Sector 6 ies la rampă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu
ALDE Sector 6 și ALDE Sector 1 au transmis un mesaj după ce Andrei Gerea a sugerat că s-ar dori demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea ALDE.

Mesajul ALDE Sector 1

'Filiala ALDE Sector 1 dezavuează declarațiile pe care președintele ALDE București Andrei Gerea le-a făcut astăzi la adresa președintelui ALDE!

Nu putem cauționa o atitudine conflictuală a președintelui ALDE București. Filiala ALDE Sector 1 îi recomandă dlui Gerea ca, în cazul în care are vreo nemulțumire, să vină în partid să o exprime, nu să iasă public și să se aventureze în acțiuni diversioniste care nu fac bine partidului.

Dacă tot dorește să ia parte la decizie, dl Gerea putea veni astăzi în Biroul Politic Executiv al ALDE să își expună punctul de vedere. Însă, a preferat să lipsească și să acuze faptul că în partid deciziile nu se iau în forurile statutare (?!?!).

Îl invităm pe dl Gerea, dacă vrea să ajute ALDE, să vină alături de colegii din filiala ALDE București să pregătim campania electorală pentru alegerile locale. Toți colegii sunt în această perioadă concentrați pe această campanie importantă pentru filiala noastră. Sperăm ca și dl Gerea să vină să muncească alături de noi.

#ALDE #Sector1 #echipa #alegeri' se arată pe pagina de Facebook a ALDE Sector 1.

Ce a transmis ALDE Sector 6

'Am văzut că dl Andrei Gerea s-a aventurat astăzi într-un război declarativ la adresa președintelui ALDE, în loc să fie mai degrabă preocupat de pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

Mai avem câteva săptămâni până la startul campaniei electorale, iar dl Gerea (cel care are titulatura de președinte al ALDE București) încearcă prin tot felul de declarații, care nu au nicio legătură cu punctul de vedere al filialei București, să provoace tot felul de diversiuni.

Filiala ALDE Sector 6 nu este de acord cu spectacolul politic pe care dl Gerea îl face în aceste zile și respinge categoric afirmațiile făcute de acesta în spațiul public. Dl Gerea ar trebui să fie mai concentrat pe campania electorală și pregătirea filialei București, și mai puțin pe jocuri politice personale, care nu fac decât să afecteze ALDE.

Președinte ALDE Sector 6,
Bogdan TRIFAN' a transmis ALDE Sector 6 pe Facebook.

Andrei Gerea, critic la adresa lui Tăriceanu

Amintim faptul că Andrei Gerea a avut o intervenție joi la un post de televiziune, după postarea sa critică la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu.  Conform lui Andrei Gerea, s-ar dori demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea ALDE.

Acesta a afirmat că au fost mai multe discuții în ALDE, ”dar nu e cazul să dezvoltăm mai mult”. 

Întrebat, la finalul intervenției la Digi24, dacă prin boicotul liderilor ALDE, care au fost absenți la ședința lui Călin Popescu Tăriceanu, aceștia doresc demisia președintelui partidului, Andrei Gerea a răspuns: ”Este destul de limpede, nu? Mai multe nu ar mai putea fi spuse”. 

Lui Călin Popescu Tăriceanu i se reproșează că a fost ieri la discuții cu Marcel Ciolacu, liderul PSD, ignorând că se află într-un parteneriat politic cu PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel