Scandal IKEA. Ofertă de job cu salariu de 1800 lei. Bănăţenii au sărit ca arşi: Aţi greşit locaţia, băieţii mei! Dublează şi dă mai departe!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Ikea a stârnit revolta internauţilor cu un anunţ de angajare pentru magazinul care urmează să se lanseze în Timişoara.

IKEA se pregătește să deschidă un al treilea magazin în România, la Timișoara. Cum era de aşteptat, compania a dat startul deja unei campanii de recrutare în online. Anunțurile publicate în social media au stârnit amuzamentul dar şi furia oamenilor care au reacţionat în comentarii. Cei mai mulţi sunt indignaţi de salariul oferit: 1800-2000 lei, plus bonuri de masă.

Postarea IKEA care a adunat sute de comentarii AICI

"De menționat că magazinul de la Timișoara trebuia să fie deja deschis, conform planurilor inițiale ale retailerului suedez, însă deschiderea a fost amânată, unul dintre motive fiind faptul că recrutorii firmei nu au reușit încă să găsească cei peste 250 de angajați de care este nevoie pentru operarea magazinului.

Echipa de management a magazinului este recrutată și plătită încă din aprilie 2022, iar șefa de magazin italiancă este numită încă din iulie 2021, dar pare a fi destul de inconștientă de nevoia de a  formula o ofertă de angajare decentă pentru oamenii din zonă.

La cum arată oferta financiară de angajare, tind să dau dreptate unuia dintre timișorenii care comentează și spune că la așa salarii nu vor deschide nici de Crăciun în 2025" scrie bloggerul Doru Şupeală pe site-ul lui.

Iată doar câteva dintre comentariile acide:

"Oare reclama asta lucrează și în Bangladesh? Poate acolo găsiți doritori"

"Nici n-aș cumpăra de la voi, darmite să mai și slugăresc pentru voi!"

"Ei oferă 2000 de lei, dar un paznic de la firma care păzește la ei are 3000 de lei."

"Nu vă e rușine? Cu salariul ăsta găsiți mulți proști?"

"Ikea, marș acasă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel