Data actualizării:
Data publicării:

SCANDAL electoral în stradă între Bahmuțeanu și Clotilde. Candidata USR atacă iar jurnaliștii

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Conferinţa de presă a lui Clotilde Armand, candidatul USR PLUS PNL la Primăria Sectorului 1, a fost întreruptă de Adriana Bahmuţeanu, care a provocat-o la o dezbatere electorală. Clotilde Armand a refuzat orice dialog şi a avut o răbufnire la adresa jurnaliştilor. 

"Am venit să o întreb dacă ştie limba română, pentru că am văzut că s-a îmbrăcat în ie. Mi s-ar părea normal să ştie limba română, ca să dialogheze cu alegătorii", a spus Adriana Bahmuţeanu, care a încercat de mai multe ori să scoată un răspuns de la Clotilde Armand cu privire la o dezbatere electorală. 

"Sunteţi de acord să avem o dezbatere? Doamna Armand, mă auziţi? Doamna Clotilde, imnul naţional îl ştiţi? Doamnă, vă întreb ceva, mă auziţi?", a mai spus Adriana Bahmuţeanu. 

Atac la jurnalişti

După DCNews și B1 TV, a venit rândul România TV. Clotilde Armand atacă presa în linie și nici nu se uită la contracandidații săi de campanie, fiind flancată de un tânăr, parcă cu rol de gardă de corp.

"Nu am ascultat-o pe dânsa. Dar două secunde. Cine sunteţi dvs? De la România TV? Îmi pare rău, dar spuneţi atâtea calomnii şi atâta dezinformare că eu nu pot dialoga civilizat cu dvs. Vă rog să spuneţi adevărul. Fiecare are dreptul să îşi spună opinia, eu nu am venit aici ca oamenii să facă scandal. Dar suntem într-o ţară liberă, fiecare are dreptul la opinii, le ascultăm, chiar dacă sunt spuse într-un mod violent", i-a spus Clotilde Armand reporterului România TV care voia să ştie dacă candidatul USR PLUS şi PNL va accepta invitaţia Adrianei Bahmuţeanu pentru o dezbatere electorală. 

Ulterior, conexiunea video a fost pierdută, iar din studioul România TV s-a spus că motivul este că un simpatizant al lui Clotilde Armand ar fi lovit camera. "Nu mai avem imagine şi nu mai auzim ce se întâmplă pentru că simpatizanţii lui Clotilde Armand au lovit camera România TV", a spus Floriana Marcu, din studio. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel