Scandal cu pistolul în stradă, între doi şoferi implicaţi într-un accident, la Oradea
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: KoolShooters - Pexels
Foto: KoolShooters - Pexels
Un accident s-a terminat cu un scandal monstru, unul dintre şoferi ameninţându-l pe celălalt cu un pistol pentru a-i plăti despăgubiri. 

Un bărbat din Oradea a fost arestat după ce, implicat într-un accident rutier, l-a amenințat pe celălalt șofer cu pistolul și i-a cerut 950 de lei.

Bărbatul de 31 de ani din Oradea este bănuit că luni a fost implicat într-un accident la intersecția a două străzi din Oradea.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă bărbatul de 31 de ani, amenințându-l pe celălat șofer implicat - un tânăr de 20 de ani, din Oardea - cu un pistol de tip airsoft, l-a constrâns să îi dea 950 de lei pentru daunele produse, bani care, de altfel, i-au fost remiși la scurt timp, „provocând prin aceste acțiuni o stare de temere și indignare și tulburând astfel ordinea și liniștea publică”.

IPJ Bihor menționează că polițiștii orădeni s-au sesizat din oficiu în urma unei postări din mediul online, identificând în scurt timp atât victima, cât și persoana bănuită de comiterea faptei.

„În fața mea s-a întâmplat un accident. Băiatul vinovat a ieșit de pe strada din partea stângă. Eu l-am lăsat să iasă, unu de pe banda 1 a intrat în el (un alt șofer, participant la trafic -n.r). Nu cred că e blocat drumul (…) Marca mașinii nu o știu că m-a șocat șoferul mașinii nevinovat (n.r -de producerea accidentului), când a ieșit cu un pistol în mână. Mai nou așa se rezolvă problema la noi. Eu sper că băiatul nu pățește nimic”, a povestit un martor, conform bihon.ro.

Bărbatul de 31 de ani a fost arestat preventiv timp de 20 de zile, pentru șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice, relatează Mediafax.

Citeşte şi: Circulația pe Transalpina, între Novaci și Rânca, a fost reluată

Circulația pe sectorul de drum Novaci – Rânca de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), a fost reluată marți dimineață, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mica de 7,5t.

CNAIR precizează, într-un comunicat, că de la km 22+000 este obligatorie montarea de lanțuri antiderapante.

Compania recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel