SCANDAL. Carmen Dan, reacție după ce jurnaliștii au fost dați afară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Carmen Dan, propunerea pentru funcția de ministru de Interne, a oferit o reacție după ce jurnaliștii au fost dați afară de la audierea sa în comisiile de specialitate.

"Din punctul meu de vedere a fost o audiere aşa cum ar trebui să se desfăşoare. Nu, nu am venit pregătită cu întrebări, am venit pregătită cu programul de guvernare", a zis Carmen Dan.

"S-a supus la vot, a fost decizia comisiei ca jurnaliștii să nu fie lăsați în sală. Nu am influențat în niciun fel hotărârea", a mai spus Carmen Dan.

"Voi analiza foarte bine ce se întâmplă la Ministerul de Interne şi care sunt vulnerabilităţile. Din informaţiile mele, ne confruntăm cu o problemă de subdimensionare a resurselor umane şi voi continua măsurile de asigurare a dotării tehnice şi logistice. În medie, ies din sistem în jur de 2.800 de cadre. Anul acesta ne-am confruntat cu o ieşire masivă din sistem, de aproximativ 12.000. A apărut acel act normativ care a creat posibilităţi avantajoase pentru pensionare', a declarat Carmen Dan, la încheierea audierii.

Întrebată de jurnalişti dacă va demisiona în cazul în care va fi pusă sub acuzare într-un dosar penal, Carmen Dan a spus: 'Aşa cum mă cunosc, nu am de ce să fiu acuzată într-un dosar, pentru că rolul meu la nivelul ministerului va fi să muncesc'. 

Carmen Dan, propusă pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne, a primit miercuri aviz favorabil din partea Comisiilor reunite pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Parlament. Decizia a fost luată cu 17 voturi pentru şi 11 împotrivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel