Saturn în Peşti, impact mare asupra unei zodii. Daniela Simulescu: Obosiţi deşi nu faceţi nimic. Să aveţi mare grijă până unde vă întindeţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Riccardo, Pexels
Fotografie de la Riccardo, Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vine cu veşti importante pentru o zodie în săptămâna 6-12 martie 2023. 

"Trecem la sărbătoriţii perioadei. Vorbim de peşti şi cei cu ascendentul în Peşti. Saturn, când vine într-un semn, nu contează în ce etapă te afli, ce vârstă ai, ce experienţă ai. Saturn aduce riduri, fire albe, dureri de oase, dureri de încheieturi, oboseală. 

Saturn oboseşte. Până în 2026 vă veţi simţi obosiţi nefăcând nimic. De ce? Pentru că Saturn vă arată rezultatele muncii aiurea pe care aţi făcut-o în ultimii ani. Vă aduce într-un punct de burnout. El poate să vină fizic, emoţional, mental. Trebuie să aveţi mare grijă din punct de vedere mental până unde vă întindeţi. Sau către ce vă duceţi. 

Ceea ce se termină în următorii doi-trei ani pentru voi trebuie terminat. Şi ceea ce începe, să ştiţi că e de lungă durată, stabil, serios, oficial. Poate nu o să vă convină, că vouă vă place să visaţi. Dar asta face Saturn la voi în semn. Nu mai există visat, sperat. Există făcut şi trecut. Hai la treabă! Aşa cum spunea Richard Branson, "dă-o naibii de treabă, treci la muncă". 

Şi componenta de imaginaţie e importantă, dar Saturn nu o mai are. Saturn e pe şantier, e în noroi, e în praf, e cu salopetă, cască, cu protecţie la genunchi. Nu mai e cu visatul la designuri, etc. Saturn te pune pe pământ, să faci treabă. 

Să aveţi mare grijă la sănătate, în ce relaţii vă implicaţi, pentru că lui Saturn nu îi plac lucrurile aiurea. Iar Saturn vrea ca în următorii trei ani să puneţi bazele unei noi vieţi. Fie vă căsătoriţi, fie puneţi bazele unei case, fie vă mutaţi într-o altă ţară. Trebuie să faceţi ceva. Dar până la a face ceva, Saturn o să vă facă depresivi, o să vă facă să vă simţiţi ai nimănui, fără rost, fără sens. Dar nu contează, în ziua următoare veţi munci. 

Asta îşi doreşte Saturn în următorii ani, să nu ai pretenţii. Ci să îţi vezi de viaţa ta, să fii liniştit, cuminte. 

Saturn vine şi cu multe reuşite, cu premii, dacă v-aţi făcut treaba. Dacă nu aţi construit, se asigură că vă ajută el să construiţi autentic. Şi Saturn mai vrea ceva: să faceţi lucrurile cât mai simplu, să nu vă complicaţi. Cu Luna plină din casa a şaptea, trebuie să vă daţi seama şi relaţional cât lăsaţi de la voi şi cât lasă şi ceilalţi. Partea asta de compromis, de negociere, va fi mai dură zilele ce urmează, dar destul de necesară", a explicat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel