Saturn. Astrolog: Doi ani de acum înainte, vor suferi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Saturn își reia mersul direct de joi. Astrologul Daniela Simulescu a explicat ce înseamnă, mai exact, acest lucru.

„Saturn, Omul Negru/Bau-Bau-ul astrologiei, își reia mersul direct. Vor mai dispărea din blocaje, însă în același timp vor apărea altele noi acolo unde vei dori să faci lucrurile de mântuială. Lui Saturn îi place (...) să nu te abați de drumul autentic, să construiești cu răbdare, să alegi calea simplă și să nu exagerezi cu lucrurile superficiale. Dacă până acum nu mergea mai nimic, de mâine va merge doar ce trebuie", a scris, miercuri, în mediul online astrologul Daniela Simulescu.

Blocaje și lecții

Joi, la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, cu privire la acest subiect a declarat: „Lui Saturn, în astrologie, i se zicea marele malefic. Pentru că, atunci când este în tranzit în harta natala, vin tot felul de blocaje, lecții care nu ne plac. Despre Saturn se zice că vine să ne învețe niște lecții și răbdarea. Te obligă, de fapt, să faci în așa fel încât să te ierți, să îți dai seama că nu depinde totul de tine și să nu încerci să le mai faci tuturor pe plac. Până te face să fii mai bun, te doare de nu mai poți”.

Ne ajută să construim foarte mult. Dar dacă nu faci lucrurile autentic și nu faci ceea ce trebuie, vine și te duce pe drumul care trebuie, doar că nouă nu ne place", conform astrologului.

„O să vedeți că la nivel politic, la nivel organizațional, toate instituțiile mari, europene, internaționale, doi ani de acum înainte, vor suferi", a mai spus Daniela Simulescu.

Vezi și: Daniela Simulescu (astrolog): Bau-Bau-ul astrologiei își reia mersul direct


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel