Satu Mare. Copil, MUTILAT după un accident la vânătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un copil de 9 ani din judeţul Satu Mare a rămas fără un picior după un accident la vânătoare.

UPDATE: Copilul de 9 ani care a rămas fără un picior se întorcea cu tatăl său de la un fond de vânătoare, acesta fiind paznic, iar arma s-ar fi descărcat accidental în maşină, a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Paula Cochera.

"Se afla împreună cu tatăl său care este pază de vânătoare. Veneau de la un fond de vânătoare de la Beltiug, unde tatăl lui a verificat fondul în timpul serviciului, deci deţinea în mod legal arma şi era asupra lui în mod legal. În autoturism, la întoarcere, nu se ştie exact cum, pentru că încă se efectuează cercetări, arma s-a descărcat, ea fiind pusă, spune tatăl lui, între scaune, posibil încărcată. În urma manevrelor, spune dânsul, s-ar fi descărcat accidentat în piciorul fiului. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, şi se efectuează în continuare cercetări de către poliţişti", a precizat Paula Cochera.  

---

"În maşină s-a întâmplat. Este o plagă împuşcată la nivelul ambelor gambe. Gamba dreapta este făcută zob. Sunt fracturi multiple la nivelul oaselor, tibiei şi peroneului cu secţiune de artere. S-a lua decizia amputării gambei, sub genunchi. Copilul este internat la Terapie Intensivă, probabil mâine va fi transferat la Chirurgie. Este în stare bună. Mai are două-trei alice în gamba cealaltă", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare Constantin Demian.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a vedea cum s-a petrecut accidentul.

Din primele informaţii rezultă că băiatul s-ar fi rănit singur cu arma, în autoturism, relatează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel