Şase persoane rănite într-un accident grav din Arges. Traficul a fost blocat pe DN 65
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Șase persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier produs în noaptea de marți spre miercuri, în localitatea Lunca Corbului din județul Argeș. 

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, accidentul s-a produs în urma coliziunii a două autoturisme, soldată cu șase persoane rănite, dintre care două au rămas încarcerate.

Una dintre victimele accidentului, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost găsit inconștient la locul impactului, dar cu funcții vitale. Echipajele de intervenție au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital pentru investigații suplimentare. O altă victimă, o femeie în vârstă de 29 de ani, a fost extrasă conștientă și predată echipajului Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) pentru îngrijiri medicale.

Printre celelalte victime se numără o femeie de 37 de ani, care a suferit leziuni la membrul superior stâng și dureri la torace, precum și trei pasageri din primul autoturism, cu vârste cuprinse între 37 și 47 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul pe DN 65 a fost blocat pe durata intervenției echipajelor de intervenție, iar autoritățile au îndemnat șoferii să opteze pentru rute alternative pentru a evita blocajele.

Din primele cercetări efectuate de poliția rutieră, a rezultat că un bărbat în vârstă de 44 de ani, provenind din Slatina, județul Olt, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 29 de ani din București.

Conform IPJ Argeș, în urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 44 de ani a suferit vătămări corporale grave, iar pentru acesta nu s-a putut efectua testul cu aparatul etilotest, fiind necesară recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Conducătoarea auto a avut un rezultat negativ la testul etilotestului.

În acest context, s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar investigațiile sunt în curs pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Autoritățile recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte o conduită preventivă pentru a evita astfel de incidente grave în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel