Urmărește emisiunea live
Data publicării:

Şase femei din Ucraina, mesaj care bagă frica în ruşi: Vom distruge inamicul în fiecare centimetru din Ucraina

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video Daily Mail
Captură video Daily Mail
Şase femei din Ucraina, înarmate cu mitraliere şi arme de asalt, au înregistrat un mesaj pentru soldaţii ruşi. 

Acestea au trimis mesajul chiar de Ziua Femeii şi spun că vor răzbuna toţi cei 50 de copii ucişi în bombardamentele armatei ruse din Ucraina. 

"Suntem femei din Ucraina. I-am binecuvântat pe bărbaţii noştri să ne apere ţara. Ne-am dus copiii la loc sigur şi acum ne alăturăm bărbaţilor şi armatei ucrainene. 

Vom distruge inamicul în fiecare centimetru din Ucraina. În fiecare oraş, sat, pădure sau câmp. Pentru fiecare femeie, fiecare copil, fiecare bătrân ucis, pentru fiecare casă sau stradă distrusă, vă vom împuşca ca pe nişte câini turbaţi. Glorie Ucrainei, moarte inamicilor", au transmis acestea, conform Daily Mail. 

Zelenski, discurs ca Churchill în faţa Camerei Comunelor 

 

"În 13 zile de război, peste 50 de copii au fost ucişi. Aceştia sunt copii care ar fi putut trăi, dar aceşti oameni i-au luat de lângă noi. Marea Britanie, Ucraina nu a vrut acest război, Ucraina nu a vrut să devină mare, dar a devenit mare în aceste zile. Salvăm oameni, în ciuda faptului că luptăm cu una dintre cele mai mari armate din lume. Trebuie să luptăm contra rachetelor, elicopterelor. Întrebarea pentru noi acum este cea shakesperiană, a fi sau nu a fi. Acum avem un răspuns definitiv: a fi. Nu vom renunţa şi nu vom pierde. Vom lupta până la final pe mare, în aer, indiferent de costuri. Vom lupta în păduri, pe câmp, pe străzi. Vom lupta pe malurile râurilor. Vrem ajutorul ţărilor civilizate. Suntem recunoscători pentru tot ajutorul oferit, dar vă rugăm să creşteţi presiunea sancţiunilor şi recunoaşteţi Rusia ca stat terorist. Asiguraţi-ne un cer sigur deasupra Ucrainei. Slavă Ucrainei, Slavă Marii Britanii", a declarat Zelenski. 

Preşedintele ucrainean a fost aplaudat la scenă deschisă în parlamentul britanic. VEZI MAI MULTE AICI 

Rusia, propunere pentru Ucraina: "Soluția" pentru oprirea războiului. Putin ar fi OPRIT atacurile, până la răspunsul lui Zelenski

Rusia a propus Ucrainei, prin intermediul premierului israelian Naftali Bennett, o versiune "finală" a planului de oprire a conflictului militar, o soluţie "dificilă, dar nu imposibilă", afirmă surse citate de cotidianul The Jerusalem Post.

Încep să apară detalii de la întâlnirea premierului Israelului, Naftali Bennett, cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Conform unor surse familiarizate cu discuţiile desfăşurate la Kremlin, liderul Rusiei a propus o versiune "finală" de oprire a crizei, pe care preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, o poate accepta sau o poate refuza. Propunerea a fost catalogată drept "dificilă", dar nu "imposibilă", afirmă sursele citate, precizând că este vorba de un plan mai grav decât dacă ar fi fost o soluţie diplomatică înaintea invaziei, dar "diferenţele dintre părţi nu sunt atât de mari", scrie Mediafax.

Vladimir Putin a ordonat oprirea avansării trupelor ruse şi încetarea atacurilor, până la decizia lui Volodimir Zelenski, conform surselor citate.VEZI MAI MULTE AICI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel