Șase ani de la tragedia din Apuseni. Romanița Iovan: Ne-au mințit! M-a șocat copilul meu
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
La șase ani de la tragedia din Apuseni, Romanița Iovan a vorbit despre momentul în care a primit vestea că soțul ei a murit.

"Îmi aduc aminte perfect, că atunci prim-ministrul Victor Ponta declara în cursul zilei de 20 ianuarie că toată lumea a scăpat cu viață din accident. Pun pariu că dacă în aeronavă era fiul sau fiica unui demnitar, toată lumea ar fi supraviețuit. Ne-au mințit, iar copilul meu s-a culcat cu gândul că tatăl său este în viață și când s-a trezit și mi-a zis „mami vreau să vorbesc cu tata" nu am știut cum să reacționez", a mărturisit Romanița Iovan pentru fanatik.ro.

"M-a șocat copilul meu"

"Pe mine cel mai tare m-a șocat copilul meu. Atunci, la câteva zile de la tragedie am primit un telefon de la unul dintre medicii implicați în accident, care mi-a spus că domnii de la Colegiul Medicilor vor să îi ofere o diplomă dedicată tatălul său, iar reacția lui nu o să o uit niciodată.

Mi-a zis Albert, care atunci avea 7 ani, cu o maturitate care m-a șocat: „Nu pot să accept așa ceva pentru că nu înțeleg de ce niciunul dintre doctorii aflați acolo nu a reușit să îl salveze pe tatăl meu. Asta trebuie să reținem din toată povestea aceasta, nimic mai mult", a încheiat Romanița Iovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel