Sărutarea Albei ca Zăpada din celebrul film trebuie eliminată fiindcă nu este cu consimțământ, scrie un ziar californian
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 05 mai 2021, 13:01
WhatsApp
Foto: RyC - Behind The LensFollow via Flickr
Foto: RyC - Behind The LensFollow via Flickr
Un ziar californian cere parcului de distracții Disneyland din Anaheim să elimine o scenă „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, unul dintre cele mai cunoscute filme din istoria companiei Disney.

Conform NBC15.com, doi editori ai SF Gate spun că punctul culminant al filmului, când Prințul o sărută pe eroină pentru a o trezi din vrajă, ar trebui eliminat. Aceștia spun că, tocmai pentru că era inconștientă, Albă ca Zăpada nu își dă acordul să fie sărutată și „nu poate să fie cu adevărat iubire dacă doar o singură persoană este conștientă când se întâmplă”.

Disneyland s-a redeschis vinerea trecută, iar unii vizitatori au intrat urlând de fericire după suspendarea de 13 luni care a fost cauzată de restricțiile împotriva Covid-19. Capacitatea este totuși restrânsă, iar doar localnicii californieni au voie să intre. Nici Mickey Mouse nu mai poate fi îmbrățișat și nici nu mai dă noroc cu vizitatorii. California are una dintre cele mai mici rate de infectare cu coronavirus din SUA, iar mai bine de jumătate din rezidenții eligibili la vaccin au făcut prima doză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?