Sărmăluţe în foi de viţă, cea mai bună reţetă. Aşa îţi ies delicioase
Se spune că orice gospodină trebuie să ştie să facă salmale. Vă prezentăm o reţetă cu care nu veţi da greş niciodată.
Ingrediente
Un kilogram de carne tocată
3 cepe
2 linguri de bulion
O ceaşcă cu orez
Sare
Piper
Un ou
Mărar
Frunze de viţă
Citeşte şi Salată de vinete, reţeta pe care trebuie să o încerci. Este simplă şi delicioasă
Mod de preparare
Căliţi ceapa, adăugaţi bulionul şi mai lăsaţi puţin pe foc.
Într-un bol, puneţi carnea tocată, ceapa călită, oul, orezul, condimentaţi cu sare şi piper şi adăugaţi mărarul tocat mărunt. Amestecaţi bine. Luaţi o frunză de viţă, puneţi compoziţie şi înfăşuraţi. Procedaţi la fel cu fiecare frunză în parte. După ce aţi terminat de înfăşurat sarmalele, le aşezaţi într-un vas emailat şi le puneţi la fiert. Focul trebuie să fie mediu.
Se servesc cu smântână sau iaurt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
reteta
reteta sarmalute in foi de vita
sarmale in foi de vita
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video