SARMALE din carne de MIEL. Rețetă DELICIOASĂ de PAȘTE
SARMALE CARNE MIEL. REȚETĂ DE PAȘTE. Sarmalele din carne de miel nu trebuie să lipsească de pe masa românilor de Paște. Dar cum trebuie gătite sarmalele din carne de miel? Haideți să vedem cum se prepară.
SARMALE CARNE MIEL. REȚETĂ DE PAȘTE. Ingrediente pentru sarmalele din carne de miel:
- 500 g carne de miel
- 1 ou
- 1 ceapa
- 2-3 linguri de orez
- patrunjel verde
- frunze de stevie
- sare
- piper
- ½ l suc de rosii
- 1 lingura de faina
- 2-3 linguri de smantana
[citeste si]
SARMALE CARNE MIEL. REȚETĂ DE PAȘTE. Cum sa pregatesti sarmalele din carne de miel:
SARMALE CARNE MIEL. REȚETĂ DE PAȘTE. Spala si curate carnea de miel, apoi da-o prin masina de tocat. Intr-o cratita, caleste ceapa tocata fin, apoi adauga orezul si jumatate de pahar de apa. Lasa orezul sa fiarba timp de 6-7 minute, iar cand acesta s-a mai racit, adauga carnea tocata, oul, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust si amesteca bine, pana obtii o compozitie omogena. Spala bine frunzele de stevie, opareste-le, apoi umple-le cu amestecul din carne de miel.
SARMALE CARNE MIEL. REȚETĂ DE PAȘTE. Pune sarmalele la fiert intr-o oala cu apa, acoperita cu un capac si lasa-le la foc mic timp de 40-45 de minute. Cand acestea sunt aproape fierte, intr-un vas curat, amesteca sucul de rosii cu faina si smantana, pana obtii un sos pe care il torni peste sarmalute. Mai lasi oala pe foc pentru cateva minute, apoi asezi sarmalutele pe un platou, langa un cozonac bine crescut.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News