Data publicării:
Sărează puiul pe interior și exterior, apoi șterge-l cu un prosop și bagă-l la cuptor. Trucul genial al unui bucătar celebru din SUA
Acest truc este foarte eficient, iar rezultatul va fi absolut impresionant. Este recomandat de un bucătar din SUA.
"Sărează bine puiul pe dinăuntru şi pe dinafară, cu o oră înainte să te apuci să-l găteşti. Apoi, şterge-l cu un prosop. Va ieşi crocant la suprafaţă şi suculent pe dinăuntru", spune chef David Myers din SUA, potrivit foodstory.stirileprotv.ro.
Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu. De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).
Pentru a oferi cărnii o textură mai fină și mai pufoasă, amestecați-o cu măr ras. Pentru 600 g de carne veți avea nevoie de un singur măr.
Pune condimentele sub pielea de pe carnea de pui, când o gătești. Trucul este senzațional
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News