Sarah, fiica Anamariei Prodan, rupe tăcerea despre Reghe: Nu vom mai accepta orice guri de canal! Merită bătuți cu biciul ud!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sarah Dumitrescu a reacționat la adresa divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf stârnesc controversă după controversă, iar discuțiile despre divorțul lor mențin cel mai fierbinte subiect din showbiz. 

Deși de luni de zile circulă o mulțime de zvonuri despre despărțirea lor, Anamaria Prodan nu vrea să audă despre asta și încearcă să nege tot ce se întâmplă în familia ei.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a rupt tăcerea și se implică în scandalul dintre cei doi. Mai mult, tânăra a vorbit pentru prima oară despre escapada soțului mamei sale din Grecia.

Fiica impresarei susține că familia nu va accepta niciodată astfel de informații cu "femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca "Guri de Aur"", în preajma antrenorului.

"Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’, de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai!”, a declarat Sarah Dumitrescu, potrivit playtech.ro

Ce sfat a primit Sarah de la Laurențiu Reghecampf 

În plus, fiica impresarei a mai amintit și de câteva vorbe pe care chiar Laurențiu Reghecampf i le-ar fi zis cândva. Cel din urmă i-ar fi zis ca niciodată să nu aplece privirea la un bărbat care își chinuiește familia, o dezonorează, nu o respectă și îi batjocorește pe cei dragi.

În ceea ce privește escapada din Grecia, Sarah susține că nu crede nimic și crede cu tărie în scenariul adus în prim-plan al mamei care arată că bărbatul și Luca au mers acolo pentru a se ruga.

"Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.

Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu", a mai spus Sarah Dumitrescu.

Anamaria Prodan, obligată să depună divorțul. Reghe, ULTIMATUM: I-a dat TERMEN, altfel...

Printre toate declarațiile în care îl apără pe Laurențiu Reghecampf și încearcă să-și păstreze familia intactă, impresara a scăpat și câteva declarații din care reiese că problemele din căsnicie sunt serioase.

Conform unor surse din anturajul cuplului, Reghe și-ar dori să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan. Mai mult de atât, fostul antrenor de la FCSB ar fi părăsit căminul conjugal de mai bine de jumătate de an.

"Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic", ar fi spus apropiații cuplului pentru playsport.ro.

De ce vrea Laurențiu Reghecampf să divorțeze cât mai repede

Laurențiu Reghecampf i-a propus soției sale să fie ea cea care depinde actele de divorț, dându-i termen până în luna septembrie. În caz contrar, Laurențiu Reghecampf este pregătit să mute divorțul în instanță.

"Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuți împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă", ar mai fi spus aceleași surse.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel