Șapte secrete care te vor face instantaneu să pari mai tânără
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Șapte secrete care te vor face instantaneu să pari mai tânără. Sursa foto: freepik.com
Șapte secrete care te vor face instantaneu să pari mai tânără. Sursa foto: freepik.com
Nu trebuie să apelezi la intervenții chirurgicale ca să pari mai tânără. Iată câteva trucuri care vor șterge câțiva ani de pe chip.

Folosește un ruj cu o nuanță deschisă. Culorile aprinse pe buze te fac să pari foarte sofisticată, dar, în același timp, mai în vârstă. Prin urmare, dacă vrei să arăți mai tânără și mai proaspătă, acordă atenție rujurilor de nuanțe deschise neutre. Alege un nud, care se va potrivi cu orice ocazie.

Poartă ochelari și lentile de contact. Sfatul se aplică persoanelor care au observat că vederea lor a început să scadă. Dacă mijești ochii des, apar destul de repede, ridurile din colțurile ochilor. În plus, privirea deschisă este un semn al tinereții.

Uleiuri esențiale naturale care mențin pielea tânără și sănătoasă

Utilizează corector. Există trei linii pe față, care te pot face să arăți mai bătrână: aceasta este linia din apropierea colțului interior al ochiului, a doua este linia de la aripa nasului până la colțurile buzelor și a treia - de la colțul buzele până la bărbie. Trece peste ele cu un corector ușor folosind o pensulă pufoasă, fața va deveni instantaneu mai proaspătă.

Desenează un eyeliner umbrit. Cu cât machiajul este mai grafic, cu atât fața devine mai aspră și  mai bătrână. Prin urmare, pentru a arăta mai tânără, desenează un eyliner umbrit. Folosește un creion moale.

Vrei să ai părul lung până la talie? Aceste vitamine și minerale îți vin în ajutor

Ai grijă de zonele uscate. Indiferent cât de tânără este fața ta, coatele, călcâiele, mâinile uscate și crăpate îți vor trăda vârsta. Acordă atenție acestor părți ale corpului, fă măști, aplică diferite creme și nu uita de scrub.

Schimbă culoarea rimelului. Rimelul negru poate face ochii să pară mai obosiți, dar cel maro va adăuga catifelare ochilor. Este perfect pentru machiajul de zi și arată foarte armonios atât pe blonde, cât și pe brunete.

Cum să-ți speli părul fără a folosi șampon. Metoda de îngrijire, potrivită pentru părul grav deteriorat

Nu-ți fie frică de strălucire. Produsele radiante nu pun în valoare ridurile. Reflectând lumina, ele creează iluzia de piele tânără și bine îngrijită. Schimbă fondul de ten gros cu unul fluid cu particule reflectorizante, folosește umbre lichide strălucitoare pe pleoape și aplică un ruj satinat pe buze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel