Săptămână incendiară pentru Taur și Scorpion! Astrolog Daniela Simulescu: Orice criză va fi o oportunitate!
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Horoscop săptămâna 15-21 iulie. Astrele pregătesc surprize pentru două zodii. 

Conjuncția Marte-Uranus este cea care va da tonul săptămânii 15-21 iulie! Nivelul de instabilitate va fi la cote uimitoare! Lui Marte îi place să agite apele, iar lui Uranus să ne surprindă într-un mod bizar. Alăturarea celor doi va conduce la evenimente spontane, care îi vor speria pe unii nativi. 

Pentru cei care nu sunt obișnuiți să iasă din zona de confort, urmează câteva zile frustrante și pline de neputință. Dar pentru cei care abia așteptă să își pună în valoare doza de excentricitate, astrele pregătesc surprize de neuitat!

Taur/Ascendent în Taur

Marte și Uranus se întâlnesc în semnul tău. Dacă nu te mai simți bine în propria piele, atunci conjuncția își face treaba! Marte vrea să acționezi cu mai mult curaj, iar Uranus îți cere să nu mai asculți și să nu mai urmezi tot ce îți spun cei din jur. Este cazul să rupi lanțurile, să devii mai independent și să nu îți mai fie frică de etichetele celorlalți. Mulți dintre voi își vor schimba atitudinea într-un mod neașteptat. Vor alege căile care nu sunt bătătorite. Se vor desprinde din situații disfuncționale, pe plan profesional sau personal. În plus, dacă vrei să începi un nou proces legat de îmbunătățirea înfățișării, astrele îți oferă numeroase oportunități. De data aceasta, nu vei mai alege deloc tendințele actuale. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În primul rând, trebuie să amintim că Marte este guvernatorul tău. Deci întâlnirea lui cu Uranus va crea o falie serioasă între tine de acum și tine din trecut. Mulți dintre voi nu se vor mai ține cu dinții de unele situații sau oameni din cauza fricii. Dimpotrivă! Aveți nevoie de libertate și de spațiu, mai ales în relații, și alegeți să oferiți același lucru partenerului. Cei singuri pot întâlni, în cele mai bizare condiții, posibili parteneri. Uranus îți recomandă să abordezi diferit orice relație sau parteneriat. Uranus urăște blazarea și atitudinea tradiționalistă. Nu asculta sfaturile celor din jur și bazează-te doar pe tine însuți. Orice criză care va apărea pe plan personal poate deveni o mare oportunitate pentru progres. Un lucru nu uita: la nervi nu se iau decizii radicale!

Citește și Ce aduce Sezonul Leului pentru fiecare zodie până pe 23 august

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel