Săptămână DIFICILĂ pentru o zodie. CONFLICTE și CERTURI. "ATENȚIE! Puși pe JAR"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a făcut previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Iată horoscopul pentru săptămâna 29 iunie - 5 iulie 2020.

"Marte în Berbec revitalizează relațiile cu membrii familiei, dar nu o va face într-un mod care să vă convină. De ce? Pentru că vor exista discuții, conflicte, certuri și sunteți tot timpul puși pe jar din această cauză. Nu o să aveți răbdare. Dar, Marte vă ajută să schimbați prin casă, să dărâmați ce nu mai e bun, să faceți lucruri noi, să reparați, dar atenție, cu Marte pe acolo, vor exista accidentări, sunt riscuri ca voi să nu stați prea mult pe acasă. Voi oricum sunteți cunoscuți pentru asta", le spune astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, nativilor Capricorn sau celor cu ascendentul în Capricorn. 

"Luna Plină de la sfârșitul săptămânii și mai ales că-l avem și pe Mercur retrograd vă pune foarte mult atenția pe voi și să știți că atenția asta nu vine că stați voi într-o dimineață să vă gândiți "ce e cu mine". Nu! Ceilalți vă spun! Adică primiți de la ceilalți informații care o să vă pună pe gânduri. Fiți atenți la ce primiți, pentru că oamenii e posibil să vă spună lucruri din trecut și o să vă ajute foarte, foarte mult acele lucruri", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel