Săptămână cu riscuri financiare pentru Berbec. Daniela Simulescu: Trebuie să stai „locului”
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a prezentat la Astrosens caracteristicile zodiilor din următoarea săptămână. Cei aflați în zodia Berbec pot avea parte de pierderi financiare dacă nu sunt mai selectivi.

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, vă prezintă starea astrelor din această săptămână. Începând cu prima zodie a horoscopului, Daniela Simulescu subliniază faptul că Berbecul este în raza careului dintre Marte și Jupiter - iar acest detaliu nu înseamnă neapărat bani în buzunar. Mai mult, Jupiter poate reprezenta și cheltuieli, astfel că nu este cea mai bună săptămână pentru Berbecii care au planuri intense din punct de vedere profesional, dar și personal. Ieșitul în oraș cu nenumărate persoane, activitățile extra de la muncă - nu sunt cele mai bune alegeri pe care un Berbec le-ar putea face în săptămâna ce urmează.

Este una dintre acele săptămâni care ar trebui să aducă liniște pentru Berbecii care stau „locului” și care nu fac exces de zel. Este un moment al hibernării. Totodată, cel mai bun sfat pe care îl oferă Astrologul Berbecilor predispuși la „încălcarea” regulilor este să fie mai selectivi în privința oamenilor, locurilor, dar și nivelului de muncă pe care și-l iau asupra lor. Implicarea excesivă nu va atrage neapărat banii în buzunar, pentru că Jupiter înseamnă și cheltuieli.

„Careul dintre Marte și Jupiter se activează. Mâine-poimâine vei fi acea sticlă de suc, de răcoritoare cu bule și te consumi degeaba și nu se întâmplă nimic. Ne reamintim că totul se întâmplă în casa a 12-a și e vorba despre hibernare, în niciun caz despre exces de zel și de dat în stambă. Nu e cea mai bună săptămână în care să ridici tu tot timpul două degete, în care să cheltuiești banii aiurea sau în care să ieși cu toată lumea. Fii mai selectiv. Unul dintre cele mai bune sfaturi acesta este pentru săptămâna care urmează: Fii mai selectiv. 

Portalul banilor nu se activează, chiar dacă îl ai pe Jupiter pe acolo, dar el aduce și cheltuieli. Portalul vine, dar și pleacă.”, a spus Daniela Simulescu, la DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel