Data publicării:

SAP Mobile Banking, desemnată soluţia anului pentru Mobile Commerce

Autor: DCNews Team, michirita | Categorie: Stiri
WhatsApp

Soluţia SAP Mobile Banking, dezvoltată de liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business SAP AG (NYSE: SAP), a fost desemnată soluţia anului şi a primit premiul „Mobile Banking Award 2013”, în cadrul galei de decernare a premiilor „Future Mobile Awards for Mobile Commerce”, acordate de compania de cercetare Juniper Research. De asemenea, soluţiile SAP pentru plăţi mobile şi comerţ mobil au primit recomandarea juriului.

SAP a primit premiul pentru soluţiile complete de mobile banking, plăţi mobile şi transferuri de bani de pe telefonul mobil, dedicate atât pieţelor dezvoltate, cât şi celor emergente. Printre aceste soluţii premiate se numără SAP Mobile Banking şi SAP Mobile Inclusive, care permit instituţiilor financiare de pe pieţele emergente să ofere servicii bancare celor care nu au acces la ele, totul prin intermediul canalelor mobile.

„Câştigarea premiului Future Mobile Award for Mobile Commerce oferit de Juniper pentru al doilea an consecutiv este o dovadă a competenţei SAP ca lider în domeniul inovaţiei în comerţul mobil şi mobile banking. Importanţa canalelor mobile va continua să crească, pe măsură ce instituţiile bancare vor dezvolta strategii omnidirecţionale, cu scopul de a stimula importanţa consumatorilor, de a reduce costurile şi de a găsi noi surse de venit. SAP îşi menţine angajamentul de a oferi soluţii inovative, continuând totodată să ofere condiţii de siguranţă şi securitate pentru realizarea tranzacţiilor financiare, atât prin intermediul canalelor mobile, cât şi online”, a declarat Matthew Talbot, Senior Vicepresident al diviziei Mobile Commerce, SAP.

„SAP rămâne în fruntea companiilor din domeniul serviciilor de mobile banking multi-channel, fiind totodată poziţionată şi ca lider de piaţă şi lider pe segmentul comerţului mobil. SAP are o poziţie avantajoasă, ce îi permite să îşi dezvolte în continuare relaţiile cu clienţii şi poziţionarea corporativă, cu scopul de a-şi continua expansiunea în acest sector”, a spus Nitin Bhas, Senior Analyst al Juniper Research şi unul dintre membrii juriului care a acordat premiul Future Mobile Award for Mobile Commerce.

Câştigătorii premiilor oferite de compania de cercetare Juniper au fost selectaţi de către un juriu format din experţi în domeniu, pe baza unor criterii ce includ: caracteristicile produsului, beneficiile utilizatorilor, nivelul de inovaţie, parteneriatele stabilite, lansările comerciale, certificările obţinute, gradul de conformitate şi potenţialul de dezvoltare.

Despre SAP

Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 248.500 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel