Urmărește emisiunea live
Şantierul BRUA, beneficii pentru comunitate. Gheorghe Cârstea, primar Hurezani: Zeci de locuri de muncă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
BRUA
BRUA
Gheorghe Cârstea, primarul comunei Hurezani - Gorj a vorbit despre stadiul lucrărilor la magistrala BRUA, conductă care traversează şi localitatea pe care o conduce.

Primarul comunei Hurezani, Gheorghe Cârstea, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre beneficiile concrete pe care le-a avut faptul că magistrala BRUA traversează şi localitatea sa, afirmând că zeci de oameni şi-au găsit un loc de muncă pe acest şantier. 

"În prezent se lucrează. Magistrala traversează şi localitatea Hurezani, ea venind dinspre judeţul Vâlcea. Din fericire, pe teritoriul localităţii noastre se construieşte şi una dintre staţiile de comprimare de pe traseu. Se lucrează, staţia, după informaţiile Transgaz, e realizată în proporţie de 70-80%. (...) Se lucrează atât la staţia de comprimare cât şi la conductă.

Începând de anul trecut şi până acum, forţa de muncă angajată direct din localitate şi localităţile învecinate a fluctuat între 30 şi 50 de persoane. Deci o medie de 40 de persoane angajate. Oameni care duc un ban acasă, asigură o pâine pentru familii şi copii", a declarat primarul Gheorghe Cârstea.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel