Sanna Marin, aplaudată în picioare după ce și-a justificat prezența la petreceri. ”Mi-e dor de bucurie, de distracţie şi de strălucire”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Premierul finlandez Sanna Marin şi-a justificat comportamentul pe care l-a avut la o petrecere, recent, și a fost aplaudată.

Şefa guvernului finlandez Sanna Marin şi-a justificat comportamentul de la o recentă petrecere afirmând că i-a fost dor de "bucurie, distracţie şi strălucire", afirmaţii care au fost ovaţionate în picioare de membri ai partidului său, scrie Agerprez, citând dpa.

Sanna Marin a fost vizată de critici în ultima săptămână în urma scurgerii în mass-media a unor înregistrări video de la o petrecere privată la care ea a participat cu o săptămână înainte şi în care şefa guvernului poate fi văzută dansând şi cântând exuberant împreună cu prieteni ai săi. Ea a făcut ulterior, pentru a "disipa suspiciuni", un test antidrog care a ieşit negativ.

"Sunt om şi mie de asemenea mi-e dor uneori de bucurie, de distracţie şi de strălucire în mijlocul acestor nori întunecaţi", a spus social-democrata în cadrul unui eveniment găzduit de partidul său în Lahti, Finlanda, primind ovaţii în picioare din partea audienţei.

"Nu am lipsit nicio singură zi de la muncă"

Sanna Marin, 36 de ani, a recunoscut că ultimele câteva zile nu au fost unele uşoare pentru ea, dar că ea are încredere că oamenii apreciază ceea ce politicienii fac pe plan profesional, nu în viaţa lor privată.

"Eu nu am lipsit nicio singură zi de la muncă şi nu am lăsat nicio sarcină nerealizată", a declarat şefa guvernului finlandez. "Eu învăţ şi eu îmi fac jobul la fel de bine ca întotdeauna", a dat ea asigurări.

Poliţia de la Helsinki a anunţat miercuri că a primit trei plângeri în legătură cu înregistrările video, adăugând că nu vor fi declanşate investigaţii în condiţiile în care nu există nicio dovadă de activitate infracţională.

Citește și:

Testul Sannei Marin pentru droguri, negativ. Premierul finlandez, palmă pentru critici

Prim-ministrul finlandez Sanna Marin a obţinut un rezultat negativ la un test antidrog pe care l-a făcut în urma publicării, săptămâna trecută, a unei înregistrări video care o arăta petrecând cu un grup de prieteni, a anunţat luni cabinetul său. Pe reţelele de socializare au început să circule săptămâna trecută videoclipuri cu dna Marin, în vârstă de 36 de ani, la o petrecere cu mai multe celebrităţi finlandeze, iar în curând au fost publicate de mai multe instituţii media din Finlanda şi din străinătate.

Joi, Sanna Marin a spus că este supărată că videoclipurile ei dansând la petreceri private au fost publicate online, deoarece erau menite să fie văzute doar de prieteni.

Marin, care a devenit cel mai tânăr lider guvernamental în exerciţiu din lume în decembrie 2019, a acceptat vineri să facă testul de droguri, spunând că nu a luat niciodată droguri şi că nu a văzut pe nimeni făcând acest lucru la petrecerea la care a participat. Lidera social-democrată a mai spus că nici capacitatea ei de a-şi îndeplini atribuţiile oficiale nu a fost afectată în noaptea de sâmbătă în cauză şi că ar fi plecat de la petrecere dacă ar fi trebuit să lucreze.

Unii finlandezi şi-au exprimat sprijinul pentru ea, iar alţii şi-au pus întrebări cu privire la judecata ei, scrie Rador. Citește mai departe>>

Vezi și: Noi imagini cu Sanna Marin. Premierul finlandez dansează cu un cunoscut muzician. ”Suntem doar prieteni. Nu s-a întâmplat nimic nepotrivit”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel