Sandra Bullock își ia rămas bun de la cinema
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sandra Bullock, sursa Foto Facebook
Sandra Bullock, sursa Foto Facebook
Sandra Bullock alege să ia o pauză de la cinema pentru bunăstarea copiilor. Nu este singura și alte vedete au făcut-o. 

Viața de vedetă nu-i pentru oricine: programul de lucru complicat și presiunea continuă pe care o simți când ești tot timpul în centrul atenției produc o presiune care poate deveni insuportabilă. Din acest motiv, mulți  actori care au cunoscut repede succesul au dispărut de pe scena Hollywood-ului, preferând să ducă o viață obișnuită. Deși aveau tot ce le trebuia pentru a face carieră în lumea filmului, ei au simțit nevoia de a trăi și de a se dezvolta fără presiunea celebrității, în timp ce alțtii au ales să se dedice în întregime familiei.

„Vreau să fiu în locul care mă face cel mai fericit: familia mea”

Actrița Sandra Bullock face un pas înapoi și, cel puțin câțiva ani, vrea să se dedice doar celor doi copii adoptați: Louis, 12 ani, și Laila, 10 ani.

Mărturisirea lui Bullock a venit prin Entertainment Tonight : „ Nu știu cât va dura pauza... Îmi iau treaba foarte în serios și când sunt la serviciu o fac bine și mă dedic trup și suflet acesteia 24 /7. Acum vreau să fiu disponibilă 24/7 pentru copiii mei și familia mea. Acolo voi fi pentru o vreme.”

Acestea sunt cuvintele câștigătoarea premiului Oscar pentru The Blind Side care a intrat și în clasamentul Forbes în 2010 și apoi în 2014 ca fiind una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume: câștigurile ei ar fi de 56 de milioane de dolari.

Tot mai multe vedete decid să ia o pauză de la muncă pentru a se dedica copiilor lor. Uniele aleg să nu se mai întoarcă niciodată la Hollywood.

O astfel de vedetă este și Cameron Diaz

După ce a filmat în medie trei filme pe an timp de aproape 20 de ani (de la All Crazy About Mary la Charlie's Angel's prin Gangs of New York), Cameron Diaz s-a retras de pe scena publică pentru a se gândi la fericirea ei și la familia pe care o are.

Ultimele sale roluri datează acum din 2014 și, cu puțin timp înainte de pandemie, ea a confirmat într-un interviu pentru Ententairment Weekly : „Nu fac absolut nimic, sunt pensionară acum”.

Deși nu lipsesc ofertele de la Hollywood, când a devenit mamă a făcut cunoscut că singurul lucru care contează pentru ea este familia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel