Sanda Ladoși, acuzații la adresa soției lui Bogdan Stanoevici: M-a șocat, am încercat să-i opresc! Nimeni nu vrea să știm asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Sanda Ladosi
Foto: Facebook Sanda Ladosi
Sanda Ladoși face acuzații la șase luni de la moartea actorului Bogdan Stanoevici. 

Sanda Ladoși, fosta colegă a actorului Bogdan Stanoevici, care a încetat din viață pe 2 ianuarie 2021 după ce a suferit complicații din cauza COVID-19, i-a făcut slujba de pomenire de șase luni.

Solista a făcut acuzații dure la adresa soției actorului și spune că această a fost egoistă.

"A fost un act de egoism din partea mamei fiului lui, să-l incinereze. I-am făcut slujba de pomenire de șase luni, am împărțit pachete cu ceea ce-i plăce. Pe mine m-a șocat pierderea lui. Țin și acum la el, îi păstrez vie memoria. I-am făcut slujba de pomenire de șase luni, am împărțt pachete cu ceea ce-i plăcea. I-am ținut și o să-i țin toate pomenile, pentru că așa îmi spune sufletul că trebuie să faca", a declarat Sanda Ladoși, pentru impact.ro.

"A plătit prețul că-și dorea să facă ceva pentru țara sa"

Artista suferă pentru că nu are un mormânt la care să-și poată plânge fostul coleg și prieten. 

"Am încercat să-i opresc, nu s-a putut. S-a greșit, nu au ținut cont că el era un bun al românilor. Nu i-au respectat dorința, cenușa lui a fost dusă în Franța. Bogdan se întorsese în România, aici visa să trăiască.

Era implicat în zona politică. A fost și foarte vocal. Voia să facă bine oamenilor, în contextul în care toată lumea se agață de beneficii. Mă gândesc ce realizări spectaculoase am avut împreună și la Circ, sunt lucruri ce nu se vor mai face. E incredibil cum un om ca el, atât de viu și de energic, acum nu mai e. Eu am părerile mele, toți spun că oamenii au murit cu zile în spitale. Dar nimeni nu vrea să știm asta.

Doar că nu suntem chiar atât de tâmpiți. Mulți nevinovați au sfârșit ca el. Cum dorm aștia vinovați cu capul pe pernă când știu ce au făcut? Acum nu sunt suficient de liniștită, sunt prea înverșunată ca să acționez. Dar va veni o zi în care voi spune lucruri care mă sufocă, mă revoltă, voi vorbi despre mizeriile de doi lei, circul ieftin.

De bâlci, cât de degradant s-a ajuns. Pe Bogdan l-au distrus protocoalele spitalicești. Eu am avut acest virus, am trecut ușor peste el. Nu cred ce se spune, cu tot cât am pătimit din această cauză. Mă întreb, printre altele… Unde au dispărut izoletele, de ce se prelungește starea de alertă cu 20 de infectări pe zi? Bogdan a plătit prețul că-și dorea să facă ceva pentru țara sa", a mai spus Sanda Ladoși.

Dan Negru, mesaj după moartea lui Bogdan Stanoevici

"Bogdan e o lecție pentru toți cei care și-au construit o carieră pe care apoi o aruncă în slujba politicii, a militantismului.

La moartea lui toți vorbesc despre "ministrul", "candidatul", "activistul" sau despre pariurile lui politice.

Bogdan, ăla pe care-l știu eu din "Noi, cei din linia întâi", "Rezervă la start" , "Melodii la Costinești" a dispărut în uitarea politică. Să ne fie Bogdan lecția...", a scris Dan Negru atunci pe pagina de Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel