Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 20 ian, 10:03
Samsung investește 500 de milioane de dolari într-o nouă fabrică
Samsung Display va deschide o nouă fabrică în care va investi aproape 500 de milioane de dolari.

Samsung Display, o divize a companiei sud-coreene Samsung Electronics Co. Ltd., va investi aproape 500 de milioane de dolari pentru a construi o nouă fabrică în India, conform Agerpres.

Un oficial al companiei sud-coreene a declarat că se ia în considerare o investiție în India, dar fără a da amănunte suplimentare. Nodia, un oraș din apropierea capitalei New Delhi, ar fi destinația noii fabrici a Samsung Display. În aceeași zonă există deja o fabrică de telefoane a Samsung Electronics.

Competiția din China

 

Noua uzină de ecrane va ajuta Samsung să-și asigure furnizorii locali cu cea mai scumpă componentă a unui smartphone, într-un moment în care concurența rivalilor din China pune probleme.

Samsung, al doilea vânzător de smartphone-uri în India, după Xiaomi, a înregistrat un declin pe piața indiană în trimestrul trei al anului 2019. În 2018, Samsung Electronics a inaugura oficial o nouă fabrică de telefoane în Noida.

În ultimii ani, grupul sud-coreean şi-a extins producția de smartphone-uri în țări cu un cu cost scăzut al forței de muncă, cum ar fi India şi Vietnam.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro