Samsung Galaxy Z Flip și Z Fold 2 redevin populare după apariția la TV
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Telefoanele pliabile oferite de Samsung, Galaxy Z Flip și Z Fold 2, au redevenit populare, după mai multe apariții la televiziune.

Totuși, cele două dispozitive impresionante au aproximativ un an vechime, iar precursorul lor, Galaxy Z Fold 1, a fost disponibil încă din 2019.

Samsung Galaxy Z Fold 2

2. -imagine fara descriere- (galaxy_z_fold_2_samsung_2021_07560300.jpg)

După experiența cu primul Galaxy Z Fold, Samsung a îmbunătățit smartphone-ul care se deschide în tabletă ca aripile unui fluture, oferind un ecran principal mai mare, camere mai bune și un material superior pentru display-ul interior.

Închis, telefonul arată ca un dispozitiv normal, cu un ecran principal lunguieț, de 6,23 inch. Însă, atunci când este deschis ca o carte, Galaxy Z Fold 2 expune un display secundar în interior cu o diagonală de 7,6 inch (19 cm, n.r.). Dispozitivul are 12 GB RAM și procesorul Qualcomm Snapdragon 865+.

Camera principală a telefonului are 12 MP și stabilizare optică. Celelalte două sunt o cameră telefoto de 12 MP cu stabilizare optică și mărire optică x2 și o cameră ultrawide de 12 MP. Inițial, la lansarea din august 2020, dispozitivul a costat 9.700 lei, însă acesta poate fi cumpărat de pe site-ul producătorului de la 8.000 lei. Totuși, în alte marketplace-uri online se găsește începând de la 6.000 lei.

Samsung Galaxy Z Flip

3. -imagine fara descriere- (galaxy_z_flip_2021_ilustrativ_samsung_92757000.jpg)

Samsung a creat Galaxy Z Flip inspirându-se de telefoanele cu clapetă faimoase acum mulți ani și folosindu-se de aceeași tehnologie care a permis dispozitivele Galaxy Z Fold. Disponibil din februarie 2020, acest telefon propune un ecran de 6,7 inch care se îndoaie pe jumătate când telefonul este închis. Pe exterior, există un ecran de doar 1,1 inch cu multiple funcționalități.

În interior se află un procesor Qualcomm Snapdragon 855+ și 8 GB RAM. Smartphone-ul are doar două camere: cea principală de 12 MP cu stabilizare optică și cea ultrawide de 12 MP. Inițial, telefonul a costat 7.000 de lei și poate fi cumpărat de pe site-ul producătorului de la 5.200 lei. În comerț, prețul începe de la 3.600 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel