Samsung a prezentat telefonul pliabil
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Sud-coreeni de la Samsung au lansat primul telefon pliabil, urmân ca acesta să intre pe piață în prima jumătate  a anului viitor, fără a anunța totuși prețul acestui telefon.

Telefoanele pliabile promit să permită utilizatorilor să efectueze activităţi mai complexe, efectuate de obicei pe tablete sau laptopuri.

Samsung se numără printre cele câteva companii care au anunţat că telefoanele pliabile vor fi introduse pe piață în prima jumătate a anului 2019, în caz contrar riscând ca noile telefoane Apple să i-o ia înainte.

Dave Burke, vicepreşedinte de inginerie pentru Android, a confirmat acest termen la o conferinţă organizată separat de Google în California.

De asemenea, chinezii de la Huawei Technologies au anunţat la rândul său că intenionează să lanseze un smatphone 5G cu ecran pliabil la jumătatea anului 2019.

Atât Samsung cât şi Huawei au fost devansate însă de un startup chinez producător de ecrane, care a prezentat săptămâna trecută un telefon pliabil cu un ecran de 7,8 inci, la un preţ de circa 1.300 de dolari. 

Vezi si: iPhone XR. Apple, planuri anulate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel