Samsung a lansat telefoanele S22, S22 Plus și S22 Ultra. Cât costă și ce noi dotări au - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Samsung a lansat telefoanele S22, S22 Plus și S22 Ultra. Cât costă și ce noi dotări au - VIDEO / Foto: Captură video CNN
Samsung a lansat telefoanele S22, S22 Plus și S22 Ultra. Cât costă și ce noi dotări au - VIDEO / Foto: Captură video CNN
Samsung a lansat noile telefoane S22, S22 Plus și S22 Ultra.

La doar o lună după ce a dezvăluit Galaxy S21 FE și Freestyle Projector, Samsng s-a întors cu un trio de smartphone-uri noi: Galaxy S22, S22 Plus și S22 Ultra, toate oferind noi dotări: aspect, optică îmbunătățită a camerei și un nou procesor de lux de la Qualcomm - primele dispozitive Samsung care au făcut acest lucru, scrie CNN.

Toate cele trei telefoane din gama Samsung S22 sunt disponibile pentru precomandă acum cu câteva oferte speciale și vor fi livrate pe 25 februarie. 

Samsung Galaxy S22, dotări și preț

- culori: Phantom Black, Phantom White, Verde sau Pink Gold
- opțiuni de stocare: 128 GB sau 256 GB, alături de 8 GB RAM
- preț: de la 799 USD pe site-ul Samsung

Samsung Galaxy S22 Plus

- culori: Phantom Black, Phantom White, Verde sau Pink Gold
- opțiuni de stocare: 128 GB sau 256 GB, alături de 8 GB RAM
- preț: De la 999 USD direct de la Samsung

Galaxy S22 și S22+ prezintă în sfârșit un design premium cu adevărat high-end. Samsung renunță la spatele din policarbonat cu aspect mai ieftin pentru un design din aluminiu și sticlă. S22 și S22+ vor avea o denivelare potrivită pe spate, spre deosebire de culorile de accent ale lui S21. De asemenea, nu există nici un suport S Pen sau stilou integrat aici. Partea de jos a dispozitivului are un slot pentru card SIM, un difuzor și un port USB-C, în timp ce veți găsi un buton de pornire/repaus și un buton de volum în partea dreaptă, explică jurnaliștii de la CNN care au analizat noile telefoane.

Primele impresii ale celor care au analizat noile telefoane

”22 și S22+ s-au simțit grozav în mâinile noastre și au cu siguranță o dimensiune mai prietenoasă pentru cei cu mâini mai mici, mai potrivite pentru buzunar. Ne-a plăcut în special designul plat al ecranelor de 6,1 inchi (pe S22) și 6,6 inchi (pe S22+) și că nu s-au înclinat pe laterale. Acest lucru dă o senzație de uniform și permite mai puțin alunecarea telefonului din mână. Indiferent de dimensiunea ecranului, veți obține și acel afișaj vibrant și clar. Da, Samsung folosește același afișaj Dynamic AMOLED 2X pe S22 și S22+ ca pe Ultra.

De asemenea, este alimentat de același chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 cu 8 GB de RAM. S22 și S22+ rulează Android 12 din cutie cu cea mai recentă interfață Samsung. Ambele dispozitive au răspuns rapid în timpul expunerii noastre și au oferit o experiență fluidă. Dar vestea bună aici este că ambele (plus S22 Ultra) vor primi garantat patru actualizări Android, ceea ce aduce o valoare ridicată. Chiar și așa, este în spatele suportului Google pentru software-ul de la Pixel.”, susțin cei de la CNN.

Samsung promite o viață întreagă a bateriei pe S22 și S22+ și ambele dispozitive acceptă încărcare cu fir sau fără fir, cu o baterie de 3.700 mAh la S22 și 4.500 mAh la S22+.. S22 și S22+ au aceeași configurație a camerei, iar Samsung crește dimensiunea senzorului, îmbunătățind software-ul și păstrând în mare parte același număr de megapixeli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel