Data publicării:

Sâmbăta neagră pe șosele din țară. Accidente cu morți și răniți

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Accidente multiple pe DN2 E85. Minoră salvată după ce mașina a căzut de pe un pod.

Citește și: Condusul sub influența alcoolului, o problemă ”infimă” pentru români. Soluția ”triplă” a lui Titi Aur

O femeie în vârstă de 66 ani a decedat după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat, sâmbătă seara, pe DN 2 - E85 - cunoscut și ca ”drumul morții”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacău.

”Un conducător auto, în vârstă de 56 ani, din județul Neamț, în timp ce se deplasa pe direcția Adjud - Bacău, a pătruns pe contrasens, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat. Din impact au rezultat două persoane rănite, respectiv conducătorul auto și o femeie în vârstă de 49 ani, din județul Neamț, și decesul unei femei în vârstă de 66 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul șef adjunct Gabriel Andronache, citat de Agerpres.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

Alte accidente pe DN 2

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită temporar pe DN 2,  între localitățile Tișița și Bizighești, județul Vrancea, după ce două autoturisme implicate într-o coliziune au rămas imobilizate pe carosabil. În urma accidentului, două persoane rănite necesită îngrijiri medicale.

Tot pe DN 2, însă la intrarea în Fălticeni dinspre localitatea Dumbrăvița, județul Suceava, circulația a fost oprită după ce un autotren s-a răsturnat parțial pe carosabil. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Mașină căzută de pe pod, șoferul decedat

O fetiță de 9 ani a scăpat cu numai câteva zgârieturi, după ce mașina în care se afla a căzut de pe un pod, în localitatea Jitia (Vrancea), iar șoferul autoturismului a decedat.

”Polițiștii vrânceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Jitia. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că din cauza neadaptării vitezei de deplasare, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, căzând de pe un pod.

Din nefericire, cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul conducătorului auto”, anunță sâmbătă IPJ Vrancea.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel