Salvat de la moarte de soție, un cunoscut rocker a părăsit-o
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
iorga
iorga

Soția unui cunoscut rocker român luptă pentru a-și recâștiga soțul, după ce acesta a părăsit-o pentru impresară. Artistul a fost  la un pas de moarte în urma unei intervenții chirurgicale, în urma căreia soția i-a fost tot timpul alături. 

După 25 de ani de căsnicie, Paula Iorga, femeia care i-a redat viaţa îndrăgitului solist Leo Iorga, fiindu-i alături în greaua luptă cu cancerul, duce acum o nouă bătălie: să-şi recâştige soţul, scrie libertatea.ro.

 În urmă cu doi ani, fostul vocalist al legendarei trupe Compact a fost operat la plămâni, medicii extirpându-i o tumoare “mare cât pumnul”. Supus apoi unui tratament agresiv cu citostatice, solistul era gata-gata să clacheze. Și-a recăpătat moralul cu ajutorul soției sale, Paula, care n-a pregetat să-l îngrijească în acele clipe grele. Însă Leo nu pare recunoscător celei care, practic, i-a redat viața. Paula susține că el a decis s-o părăsească pentru a trăi alături de impresara noii lui formaţii, Pact.

Femeia care le-a "spart casa" nu esta alta decât impresara formației, Florența Narin, mai scrie sursa citată.  Leo Iorga este văzut tot mai des în compania impresarei formației Pact, Florența Marin

"Soţul meu a luat întotdeauna decizii bune, sper ca și acum să facă la fel, să aleagă între familie şi viaţa sa actuală. Şi sper ca decizia lui să nu-i dezamăgească vreodată pe cei doi copii ai noştri”, a declarat soția lui Leo Iorga.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel