Salvamontiștii prahoveni au intervenit pentru salvarea unui adult şi a unui copil de 3 ani care au căzut cu ATV-ul într-o râpă
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Sursa foto: Salvamont Prahova
Sursa foto: Salvamont Prahova
Un bărbat şi un copil în vârstă de 3 ani au fost răniţi, duminică, după ce s-au răsturnat cu ATV-ul într-o râpă din zona Limbăşelul, ei fiind găsiţi de salvamontiştii din Azuga.

"În colaborare cu salvatorii montani din Predeal, au fost recuperaţi şi s-a acordat primul ajutor medical unui adult de 54 ani şi unui copil de 3 ani, care s-au răsturnat cu ATV-ul într-o râpă, în zona Limbăşelul. Adultul a suferit fracturi costale şi fractură de claviculă, iar copilul multiple escoriaţii", au scris reprezentanţii Serviciului Salvamont Prahova pe Facebook.

Potrivit sursei citate, cei doi au fost predaţi echipajului SMURD Predeal, pentru a fi transportaţi la spital.

Salvamontiştii din Prahova au intervenit şi pentru recuperarea unui ciclist epuizat din Munţii Baiului.

Un alt eveniment grav a avut loc în Sinaia.

O fată de 13 ani, pasageră pe o motocicletă, a fost rănită, duminică, în urma unui accident produs în localitatea Sinaia, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, conform Agerpres.

Fata a fost transportată la CPU Sinaia, urmând a fi preluată de un elicopter SMURD din spital. Potrivit poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului, conducătorul motocicletei a fost depistat cu o alcoolemie de 0,04 mg/l în aerul expirat. 

În urmă cu doar câteva de minute salvamontiștii prahoveni au intervenit în zona Azuga pentru recuperarea unui ciclist epuizat din Munții Baiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel