Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 14 ian, 15:43
Salvamontiştii din Sinaia, surpriză după ce au găsit persoana pentru care au intrat în alertă
Interventie cu surprize a salvamontistilor, la Sinaia
Salvamontiştii din Sinaia au fost alertaţi de către o persoană care a transmis că are nevoie de ajutor, din cauză că nu se simte bine. 

"Unele cazuri au doza lor de amuzament și hazard. Ieri suntem solicitați să intervenim pe pârtia Variantă deoarece este o persoană care nu se simte bine. Ne echipăm, ne urcăm pe snowmobil, dăm drumul la alarmă, ajungem în zonă, ne uităm, nimic... totul alb. Continuăm să-l căutăm inclusiv înafara pârtiei, tot nimic... După o oră și jumătate îl descoperim dormind, acoperit complet de zăpadă, în apropierea locului indicat... Starea de sănătate: Bună, un pic obosit și dezorientat...", transmite Salvamont Sinaia.

"Rezumatul zilei de ieri: 5 cazuri pe domeniul schiabil Sinaia și 2 cazuri la cabinet: rupere ligamente încrucișate la membrul stâng - Pârtia Valea Soarelui; entorsă genunchi stâng - Drum de Vară; persoană rătăcită în zona Târle; 3 persoane, aflate pentru prima oară la schi, au rămas blocate în zona Carp ( pârtie cu grad ridicat de dificultate) persoană găsită în stare de ebrietate găsită pe pârtia Variantă", se arată în mesajul salvamontiştilor.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro