Salată originală cu pere și pui afumat: nu te vei plictisi niciodată de ea
Această salată te va cuceri și o vei pregăti la fiecare sărbătoare. În plus, salata se pregătește foarte ușor.
Pentru pregătirea acestei salate vei avea nevoie de:
400 grame de varză chinezească;
200 grame carne de pui afumată;
1 pară;
70 grame de cașcaval tare;
40 grame de nuci decojite;
4 linguri de ulei vegetal;
2 linguri de suc proaspăt de lămâie;
1 linguriță de zahăr;
1 lingura muştar;
1-2 căței de usturoi;
puțina sară.
Modul de preparare
Varza trebuie tocată fin. Toacă grosier nucile, care trebuie să fie un pic prăjite. Carnea de pui se taie în fâșii. Apoi amestecă, într-un bol, carnea de pui cu varza. Adaugă para tăiată cubulețe. Pulpa sa trebuie să fie moderat fermă. Apoi, adaugă în salată nucile.
Secretul unei omlete pufoase și aerisite, dezvăluit de gospodinele cu experiență
Pentru prepararea dressing-ului se amestecă 3 linguri de ulei vegetal cu muștarul, se adaugă zahărul și sarea, apoi zeamă de lămâie. Amestecă bine cu o furculiță.
În dressingul gata poți adăuga și puțin usturoi trecut prin presă. Dressingul se toarnă peste salată și se amestecă bine. Deasupra, salata se decorează cu cașcaval ras. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News