Salată din cartofi fierți cu nuci și ceapă roșie: este sățioasă și are un gust neobișnuit
Iată un preparat fierbinte, aromat, hrănitor, făcut din cartofi fierți, ceapă și nuci. Întotdeauna este bine să gătești cartofi fierți, dar combină-i cu nuci și vei avea parte de un adevărat răsfăț.
Salata din cartofi fierți cu nuca face parte din bucătăria din Georgia, unde nucile ocupa un loc aparte.
Ingrediente:
cartof - 1 kg,
nuci - 100 grame,
ceapă roșie - 2 grame,
sare - după gust,
usturoi - 2 căței,
coriandru - 2 crenguțe,
oțet de vin alb - 1 lingură.
Rețeta, pas cu pas
Spală bine cartofii și fierbe-i în coajă. Imediat ce cartofii sunt gata, scurge apa și curăță-i de coajă. Cartofii se taie cuburi mici.
Zdrobește nucile într-un mojar sau macină-le într-o râșniță de cafea, apoi amestecă-le cu verdeața tocată.
Hummus din sfeclă roșie, o mâncare care stimulează starea de spirit
Se toacă mărunt ceapa, se amestecă cu sare și oțet și se adaugă în bolul cu cartofi. Adaugă amestecul de nuci și treceți usturoiul printr-o presă. Se amestecă totul bine și se servește pe masă.
Falafel din năut și condimente. Cum se fac celebrele chifteluțe din Orientul Mijlociu? Iată rețeta
Servește salata de cartofi cu nuci cu preparate din carne. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News