Data publicării:
Salată de murături. Rețeta numai bună în Postul Crăciunului
Salată de murături. Rețeta numai bună în Postul Crăciunului. Dacă ești în pană de idei, această rețetă te poate salva. Salata de murături este delicioasă și ușor de preparat. Iată cum se prepară.
Ingrediente
varză murată - 500 g
castraveţi muraţi/în oţet
gogoşari în oţet - 5 buc
gogonele murate - 4 buc
ceapă murată - 2 linguri
ceapă albă - 1 buc
ulei - 50 ml
sare şi piper
mărar verde
Cum se prepară
Salată de murături. Căliţi în ulei o jumătate de ceapă albă tăiată julien. Când se rumeneşte, închideţi focul şi lăsaţi puţin să se răcorească, până pregătimți celelalte ingrediente pentru salată, scrie lalena.ro.
Salată de murături. Într-un bol mare de salată, puneţi varza murată tocată, scursă puţin de zeamă. Peste varză adăugaţi castraveţii muraţi, tăiaţi rondele. Apoi puneţi gogoşarii tăiaţi feliuţe subţiri şi conopida în oţet, dacă le aveţi împreună. Şi apoi adăugaţi gogonele tăiate felii mici.
Salată de murături. Turnaţi peste toate legumele ceapa călită împreună cu uleiul. Puneţi şi o jumătate de ceapă tocată crudă sau praz crud tăiat rondele. Presăraţi deasupra şi puţin piper negru măcinat. Cu 2 furculiţe amestecaţi atent toate ingredientele și potriviți de sare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News