Salată de boeuf, reţetă pentru Crăciun. Secretul gospodinelor pricepute
Salata de boeuf nu are cum să lipsească de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă simplă şi delicioasă.
Ingrediente
1 kilogram de pulpă de porc
4 cartofi
3 morcovi
1 ţelină
1 păstârnac
Murături
Sare
Piper
100 de grame de maioneză
2 linguri de muştar
Un ou fiert.
Citeşte şi Aşa faci cea mai bună maioneză de post. Reţeta cu care nu dai greş
Mod de preparare
Se pun la fiert legumele şi carnea. După ce au fiert, se scot şi se pun într-un vas mare. Se lasă să se răcească, apoi se toacă mărunt. Amestecăm legumele cu carnea, adăugăm o parte din maioneză, cele două linguri de muştar, murături şi condimentăm cu sare şi piper. Amestecăm bine toate ingredientele. Se pune compoziţia pe un platou şi se dă o formă. Deasupra adăugăm restul de maioneză. Se decorează cu gogoşari şi castraveţi. De asemenea, se poate decora şi cu albuş de ou fiert.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News