Sălaj: Tânăr de 19 ani, sinucidere. Și-a dat foc
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
cadavru
cadavru
Cadavrul unui tânăr în vârstă de 19 de ani a fost găsit, marţi după-amiază, de către mama victimei, în spatele casei în care locuiau cu chirie, în Şimleu Silvaniei, alături de două flacoane cu combustibil şi o brichetă, au informat miercuri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

"Am avut o sesizare la ora 15,50, prin apel pe 112, despre faptul că în spatele unui imobil din localitatea Şimleu Silvaniei a fost găsit cadavrul carbonizat al unui tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta a fost transportat la morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei", a declarat miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost descoperit chiar de mama victimei, alături de acesta fiind găsite o brichetă şi două recipiente de plastic, de cinci litri, în care se mai afla o cantitate mică de carburant.

Viceprimarul din Şimleu Silvaniei, Ioan Lazăr, a precizat miercuri, că probabil tânărul, care se mutase din Zalău, s-a autoincendiat în spatele casei unde locuia cu chirie, împreună cu mama sa.

"E o familie foarte retrasă, vecinii nu ştiu foarte multe despre ei. Tânărul şi mama sa s-au mutat acum câteva luni, în chirie într-o casă din Şimleu Silvaniei, venind de la Zalău. Mama victimei lucrează de altfel şi acum în Zalău, ca profesoară", a precizat sursa citată, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel